Denní horoskop LVA na 22. 5. 2022

Lev 22. 5. 2022

Pokud máte ve svém životě někoho výjimečného, Lvi, je dnešní den ideální k tomu, abyste si přestali hrát na partnerovy rodiče, jak se vám někdy zdá. Obraťte role a nechte druhé, aby se o vás postarali. Svět se vám nezboří, když se na chvíli odprostíte. Ať už se stane cokoli, den jako ten dnešní by vám měl otevřít oči.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vášeň je jedna věc, ale posedlost je něco jiného. Dnešní planetární konjunkce by mohla naznačovat, že vás někdo až příliš přitahuje, a to do té míry, že vám to začíná působit problémy. Při takovém vlivu je nezbytné umět se odpoutat a nechat události plynout, jak chtějí, i když to může být obtížné. V konečném důsledku to však usnadní život všem.

Práce

Ať už se pustíte do čehokoli, bude to s velkým přesvědčením. Ve vašem břiše je oheň, který ne vždy hoří takto žhavě. Pec je nyní roztočená, takže byste mohli tento čas využít. Můžete dobýt svět i mimo něj.

Peníze

Je to skvělý týden na sepsání podnikatelského plánu a přemýšlení o tom, jak získat peníze na nový podnik. Můžete přemýšlet o tom, jak získat finanční prostředky prostřednictvím dávek, půjček, grantů, a dokonce i věcných darů od větších společností. Je pravděpodobnější, že získáte kladnou odpověď než kdy jindy. Vesmír naznačuje období rozšiřování vašeho společenského okruhu.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce je pro mnohé z vás znepokojující, protože se hodně týká emocí. Postavit se svým pocitům čelem je obtížné, protože si musíte přiznat zranitelnost a uznat bolest. To není pro nikoho snadné. Možná budete chtít vyhledat své přátele a požádat je o pomoc. Pokud nemáte pocit, že vás něco trápí, možná si můžete dopřát spoustu pečujícího chování. Dobrou večeři, horkou koupel a dobrý noční odpočinek.

Přečtěte si také