Denní horoskop LVA na 22. 7. 2022

Lev 22. 7. 2022

Odpočiňte si dnes od neustálého stoupání, Lvi. Podívejte se na věci kolem sebe. Užijte si večer s přáteli a aktivně se zapojte do konverzace. Zajděte si na film nebo divadelní hru. Věnujte se více společenským aktivitám a budete moci uvolnit část napětí, které si možná ani neuvědomujete, že v sobě máte. Znovu rozhýbejte energii. Převezměte aktivní roli a držte krok s rytmem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ačkoli by komunikace měla být s dnešní astrální konfigurací poměrně jednoduchá, nemusí být to tak být. Pokud jste právě navázali nový vztah, možná k sobě nebudete z jakýchkoli důvodů zcela upřímní. Možná se oba nacházíte v situaci, kdy máte pocit, že toho můžete prozradit je trochu, ale ne víc. Mnoho věcí je skrytých.

Práce

Větší asertivita je jediný způsob, jak se dnes někam dostat. Nikdo vám nebude vycházet vstříc a ptát se, jak se vám daří a jak se cítíte. Pokud chcete něco udělat, musíte to udělat sami. Pokud chcete, aby byly uspokojeny vaše potřeby, musíte je vyjádřit.

Peníze

Je čas věnovat pozornost tomu, jakým způsobem prezentujete sebe a své schopnosti světu. To může znamenat investici do profesionálnějšího šatníku nebo přepsání vašeho životopisu profesionálem. Vystupovat co nejlépe je důležité kvůli aktivitě ve vašem kariérním sektoru, který nyní zoufale vyžaduje vaši pozornost.

Zdraví

Jedním z nejlepších způsobů, jak se zbavit negativní energie, je dohodnout se se sebou, že si dáte pauzu od čtení nebo poslouchání zpráv, i kdyby to mělo být jen na jeden den. Pamatujte: mezi „zůstat bdělý“ a „už nikdy nespat je tenká hranice. Aby se váš imunitní systém mohl bránit nemocem, potřebuje v průměru osm hodin spánku za noc. Abyste mohli spát, musí vaše tělo vědět, že nemusí být v nejvyšší pohotovosti. Ti z nás, kteří jsou obzvláště empatičtí, musí být obzvláště opatrní, pokud jde o média, která konzumují: ať už jde o srdceryvné úseky ve večerních zprávách nebo ultrabrutální filmy před spaním, neprospíváte svému endokrinnímu, nervovému a imunitnímu systému tím, že ho vystavujete příliš stimulujícímu a děsivému obsahu.

Přečtěte si také