Denní horoskop LVA na 23. 2. 2023

Lev 23. 2. 2023

Dnes se možná budete chtít odříznout od světa a schovat se, Lvi. Váš dvorek nebo ložnice se nyní zdají být obzvláště přitažlivé a možná jste si právě koupili novou knihu, kterou si toužíte přečíst. Nebudete mít ani chuť sdílet jídlo se zbytkem domácnosti. Nedělejte si s tím starosti. Všichni chceme občas strávit nějaký čas o samotě. Vaše rodina by to měla pochopit.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky nebeské konfiguraci je tento den velmi kreativní, zejména pokud jde o lásku a romantiku. Pokud jste chtěli někomu sdělit, co k němu cítíte, pokuste se najít jedinečný a originální způsob, jak toto sdělení předat. Můžete zkusit vzít dotyčného na nečekané rande a obléknout se velmi sugestivně nebo najít nějaký jiný netradiční způsob, jak si získat jeho srdce.

Práce

V následujících třech a půl týdnech vás čekají těžké bitvy v probíhající válce s elektronickými přístroji. Počítače, fotoaparáty a vozidla se budou pravděpodobně porouchávat mnohem častěji, než byste si přáli. Připravte se na to.

Peníze

Teď jste se ocitli v malé pasti. Na domácí frontě se dějí různé věci a na kariérní frontě se objevují různé příležitosti. Jste však hnáni úzkou cestou směrem ke své vztahové situaci. Sami to vydržíte jen chvíli. Natáhněte ruku, jak jen můžete, k ostatním, kteří vám mohou pomoci.

Zdraví

Vaše sny a intuice se setkávají s vaší vůlí uspět a s vaším zápalem. Možná ale nemáte na mysli žádný cíl, kterému by tento druh energie prospěl. To nevadí; dnes stačí, když budete naslouchat svému vnitřnímu hlasu a dělat si poznámky. Nikde není psáno, že se musíte pro něco rozhodnout hned. Možná ale budete chtít předvídat rozhodnutí, o kterých víte, že přijdou. Pomůže vám to být připraveni.

Přečtěte si také