Denní horoskop LVA na 23. 3. 2023

Lev 23. 3. 2023

Nalijte si dnes uklidňující šálek čaje, Lvi. Dejte si horkou sprchu nebo dlouhou koupel. Zkrátka se nechte hýčkat. Je možné, že budete vnímat mimořádné napětí lidí kolem sebe. Uvědomte si to a poznamenejte si, že se zbavíte odpadků, které na vás ostatní házejí. Jste citlivá osobnost. Plácněte se po zádech a dávejte si pozor na náhlé pohyby druhých.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Své uznání můžete projevit zvláštní osobě ve svém životě tím, že jí koupíte něco krásného do domácnosti. Ať už sdílíte společnou domácnost, nebo ne, udělejte si z tohoto dárku mimořádně pěkný dárek, případně vkusné umělecké dílo, sochu nebo něco z jiné země. Nejenže tím udržíte svůj milostný zájem sladký, ale budete se cítit opravdu dobře.

Práce

Z malé nerovnosti na cestě se vyklube větší problém, než jste čekali. Tento krtinec se ve skutečnosti mění v horu, protože opozice stále nabírá na síle. To je znamení, že byste měli upravit svůj pohled na věc a být flexibilní.

Peníze

Tento týden je věnována pozornost vašemu peněžnímu sektoru. V úvahu přichází to, jak vnímáte roli peněz ve svém životě, a také moudrost svých posledních finančních plánů. Je čas zpochybnit vše – i to, co jste před několika měsíci považovali za skvělé. Povzbudivá znamení z vesmíru se týkají vaší výdělečné síly, zatímco hrany jakýchkoli negativních zpráv se zmírňují. V každém případě jste na správné cestě.

Zdraví

Když se setkáte s vnitřním odporem vůči svým každodenním zdravotním praktikám, okamžitě přestaňte soudit. Máte dovoleno jíst, co chcete, a trávit čas, jak uznáte za vhodné. Budou dny, kdy budete považovat za vhodné sedět na gauči a dívat se na televizi. Je důležité zdržet se odsuzování sebe sama. Druhý den možná budete chtít vypít hodně vody, abyste se zbavili nahromaděných hlenů, které mléčné výrobky způsobují, nebo abyste řešili jiné důsledky svého chování. Naučte se tak činit bez vynášení soudů.

Přečtěte si také