Denní horoskop LVA na 23. 4. 2022

Lev 23. 4. 2022

Využij dneška, Leo. Tohle je den, na který jsi čekal. Neustupujte před intenzitou. Máte sílu prosadit se ve všem, čeho chcete v tomto životě dosáhnout. Zjistíte, že vaše vůle a disciplína jsou silné. Je čas chopit se příležitostí, které se vám nabízejí. Vydejte se vstříc lepší budoucnosti a buďte si jisti svým úspěchem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné vesmírné klima je ideální pro návštěvu jakýchkoli společenských akcí nebo uspořádání improvizovaného večírku. Je to také příležitost pohybovat se v kruhu lidí, kteří mají zcela odlišné názory než vy. To vás může povzbudit k tomu, abyste se zapletli s někým, kdo není vaším obvyklým typem - kdo je jedinečný, velmi svébytný a má velmi originální pohled na věc. Bude to pro vás velkým přínosem.

Práce

V následujících čtyřech týdnech je mimořádně důležité, abyste byli citliví a chápaví k lidem, kteří vás na pracovišti obklopují. Tento trend začíná již dnes, bez ohledu na to, zda jste v práci, či nikoli. Dbejte na tento významný posun.

Peníze

Aspekty slouží k většímu zabezpečení vašeho života v mnoha ohledech, v neposlední řadě i v oblasti peněžních toků. Astrální aktivita ovlivňuje váš dům vztahů k lepšímu. Zůstaňte při zemi a nepodléhejte přílišným emocím, pokud někdo nereaguje přesně tak, jak jste doufali.

Zdraví

Často pronášíte prohlášení, která jsou hlubší, než si uvědomujete, což vede lidi k tomu, že od vás očekávají víc, než si uvědomujete. Pokud se cítíte trochu mimo sebe, věnujte trochu času péči o sebe. Udělejte si co nejzdravější nebo nejpohodlnější večeři z toho, co máte po ruce. Napusťte si horkou vanu a jděte si brzy lehnout s oblíbenou četbou. To vám pomůže zjistit, jak na tom jste, a znovu navázat pouto se sebou samým - budete si tak více vědomi sami sebe.

Přečtěte si také