Denní horoskop LVA na 23. 5. 2022

Lev 23. 5. 2022

Konflikt kvůli penězům by mohl narušit vaše obvyklé srdečné vztahy, Lvi. Rozhodně je třeba věnovat pozornost domácímu rozpočtu. Nečekané události si mohou vyžádat některé okamžité nákupy, které jste neplánovali. Mohou si vyžádat jisté uskromnění, ale pokud budete pečlivě plánovat, měli byste být schopni tuto potřebu minimalizovat. Dnes se kvůli ničemu nezblázněte. Zvládnete to!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš vztah dnes může projít dramatickou fází, a to díky současnému aspektu. Ačkoli máte oba stejný cíl, máte odlišné představy o tom, jak se k němu dostanete, a to může být příčinou problému. Bylo by lepší vyhnout se jakémukoli divadlu a pokud možno si o tom rozumně promluvit. Jinak se budete muset uchýlit k barvitějším metodám.

Práce

Tempo dne je velmi příznivé pro vás a vaši práci. Ostatní jsou v pozici, kdy vás mohou podpořit. Nebojte se na ně spolehnout, pokud se v něčem zaseknete. Pomalý a vytrvalý závod vyhrává a vy jste v ideální pozici, abyste přesně to dokázali.

Peníze

Je to skvělý týden na sepsání podnikatelského plánu a přemýšlení o tom, jak získat peníze na nový podnik. Můžete přemýšlet o tom, jak získat finanční prostředky prostřednictvím dávek, půjček, grantů, a dokonce i věcných darů od větších společností. Je pravděpodobnější, že získáte kladnou odpověď než kdy jindy. Vesmír naznačuje období rozšiřování vašeho společenského okruhu.

Zdraví

Díky planetárnímu uspořádání je pro vás toto období velkým časem prozření. Vaše osobní cíle a aspirace se dostanou do centra pozornosti, protože začnete prožívat menší konflikty. Výzva může být přesně to, co potřebujete, abyste se do svých cílů vrhli s větším zápalem. Vezměte nyní vážně svůj cvičební program, protože pokud se nebudete soustředit na své tělo, můžete se vystavit zranění. Zvláštní péči věnujte svým nohám a chodidlům.

Přečtěte si také