Denní horoskop LVA na 24. 2. 2023

Lev 24. 2. 2023

Pracujete obzvlášť tvrdě a začínáte si říkat, jestli všechno vaše úsilí nebylo zbytečné. Restrukturalizace v práci vás nutí přemýšlet o tom, kam přesně patříte, nebo zda vůbec někam \\patříte. Lvi, možná vás čeká několik znepokojivých dní, ale uleví se vám, když zjistíte, že nadřízení s vámi mají v nově uspořádané a zefektivněné firmě velké plány.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš obvyklý smysl pro rovnováhu a harmonii může být dnes narušen současným uspořádáním planet. Nemusí to však být nic špatného, ledaže byste se k tomu odhodlali. Některé z vašich obvyklých vztahových rutin se mohou zdát narušené, ale ve skutečnosti to může vést ke zlepšení interakce mezi vámi a milovanou osobou, místo aby se zhoršila.

Práce

Vaše vyrovnaná mysl a klidná povaha jsou důležitými přednostmi. Nepříjemné záležitosti povedou ke zmatkům všude kolem. Vy budete hlasem rozumu, který lidé hledají. Buďte majákem, který jasně svítí a zachraňuje ostatní před skalisky.

Peníze

Teď jste se ocitli v malé pasti. Na domácí frontě se dějí různé věci a na kariérní frontě se objevují různé příležitosti. Jste však hnáni úzkou cestou směrem k vaší vztahové situaci. Sami to vydržíte jen chvíli. Natáhněte ruku, jak jen můžete, k ostatním, kteří vám mohou pomoci.

Zdraví

Nedivili bychom se, kdybyste dnes uronili pár slz. Kdo kdy řekl, že je špatné plakat? Děláte, že vůbec nic necítíte, když jste přetíženi? Pokud je dnešní den skutečně dnem, který vás zastihne v pláči, buďte šťastní. Zablokované emoce vás tíží a ztěžují vám pocit, že žijete. Pokud se vám podaří zajít na lekci jemné jógy nebo meditace, pomůže vám to prozkoumat některé nevyjádřené emoce, o kterých možná ani nevíte.

Přečtěte si také