Denní horoskop LVA na 24. 5. 2022

Lev 24. 5. 2022

Setkání s rodinným příslušníkem, který byl dlouho pryč nebo s ním nebyl v kontaktu, může vyvolat silné emoce, Lvi. Mohou se vám vrátit vzpomínky, které ve vás vzbudí nostalgii a možná i trochu hněvu. Dejte si pozor na to, abyste to druhé omezili. Nechcete si přece setkání pokazit. Dlouze a objektivně se na vzpomínky podívejte a pokuste se zjistit, co pro vás nyní znamenají. Pak je nechte jít.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální energie má ve vzduchu silný vliv. Amor je velmi zaneprázdněn střílením šípů napravo, nalevo i uprostřed a vy byste mohli být jedním z jeho cílů. Možná zjistíte, že někdo, koho jste dosud považovali za přítele, jako by najednou získal zcela novou auru tajemna a úžasu a vy nebudete moci přijít na to, proč jste si těchto vlastností nevšimli už dříve.

Práce

Až přijde na věc, všichni ocení vaši tvrdou práci a flexibilní přístup ještě více. Lidé se na vás obracejí pro odpovědi a vy je máte. Vaše uzemněné a stabilní způsoby se vyplácejí. Ostatní si uvědomí, jak cenným přínosem jste.

Peníze

Je to skvělý týden na přemýšlení a plánování. Vesmír naznačuje období velké duševní aktivity. Je to čas příležitostí, od kroků, které budete potřebovat ke splnění svých finančních snů, až po uznání za věci, které jste již vykonali. Aktivita ve vašem domě zahraničních cest a vyššího vzdělání si žádá kurz něčeho inspirativního i poučného.

Zdraví

Dnešní aspekt vám dodává sílu. Váš vzestup na vrchol pohánějí silné emoce, a to se vám líbí! Vaše obvyklá intenzita je tímto hravým tranzitem odlehčena, což vám pomáhá v komunikaci s ostatními. Dostaňte se s přáteli k jádru věci a najděte tam smích! Oddejte se svým pocitům zranitelnosti a oceňte, co to znamená mít přátele! Cvičení vám pomůže rozprostřít tuto energii do celého těla.

Přečtěte si také