Denní horoskop LVA na 24. 6. 2022

Lev 24. 6. 2022

Nalaďte se na agresivní energii dnešního dne, Lvi, a využijte ji k prosazení svých záměrů. Dnešní emocionální intenzita vás srazí na kolena, pokud si nedáte pozor. Tajemství spočívá v tom, že tuto energii ovládnete a využijete ve svůj prospěch. Snažte se nedostat do křížové palby konfliktů. Využijte pomalu se pohybující velkorysou sílu, která vám pomáhá uzemnit vaše myšlenky a emoce.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné planetární uspořádání znamená, že společenský život a obecně pohyb venku je řešením všech problémů, které dnes máte v oblasti milostného života. Ať už jste nezadaní, nebo již žijete v partnerství, příliv nových nápadů, který vzniká při setkávání s novými lidmi, a druh rozhovorů, které to vyvolává, vám skutečně zvedne morálku. Budete se cítit svěží, povzneseni a připraveni na všechno.

Práce

Cítíte se v pasti, pokud jde o vaši současnou kariéru. Toužíte po svobodě, ale tato představa se zdá být vzdáleným snem, který se možná nikdy nesplní. Vydržte a nedělejte si starosti. Práce, kterou nyní odvádíte, brzy povede ke svobodě, po které toužíte.

Peníze

Do vašeho vztahového sektoru přichází spousta lásky a štěstí, ale také překvapení a nestability. Vesmír naznačuje, že pro váš domov nastává období změn. Možná se nyní rozhodnete stát se samostatně výdělečně činnými, pokud přijdete na to, jak vydělat stejně nebo více než ve svém posledním zaměstnání. Může se to podařit.

Zdraví

Dnešní aspekt vám dává možnost očistit se, ať už fyzicky, nebo emocionálně. Pokud vás něco trápí po citové stránce, obvykle jde o nějaký nevyřešený problém mezi vámi a jinou osobou. V závislosti na závažnosti tohoto problému může pomoci vypsat se ze svých frustrací nebo nakreslit obrázek. Pokuste se to nějakým způsobem dostat mimo sebe. Až budete mít pocit, že jste problém zvládli, proveďte nějaké fyzické cvičení, abyste rozproudili novou krev a dokončili očistný proces.

Přečtěte si také