Denní horoskop LVA na 25. 1. 2023

Lev 25. 1. 2023

Pokud vás zajímají počítače a internet, můžete očekávat, že dnes strávíte spoustu času zíráním na obrazovku. Možná se budete věnovat psaní, webdesignu nebo animaci, ale ať už to bude cokoli, pravděpodobně to bude o poznání lepší než to, co obvykle vytváříte. Intelekt se spojí s intuicí a vznikne inspirace a vhled. Využijte toho nyní naplno a možná si osvojíte nové a trvalé dovednosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární atmosféra vám může způsobit zmatek ve vztazích s jedním nebo dvěma obdivovateli. Není to tak, že byste se nemohli rozhodnout, koho máte nejraději, protože se vám oba líbí stejně. Jde jen o to, že oba mají vlastnosti, které vynikají a kvůli kterým je chcete milovat stejně, místo abyste byli dostatečně odvážní a stateční a dospěli ke konečnému rozhodnutí.

Práce

Máte pocit, že potřebujete překladatele, abyste své myšlenky předali ostatním. Lidé jednoduše nechápou vlnovou délku, na které vysíláte. Přeneste se přes to a nebuďte na sebe tak přísní. Někdy jindy se vám to podaří, tak si teď nedělejte starosti.

Peníze

Tento týden jste společenský motýl. Tolik času strávíte komunikací s novými přáteli, kolegy, mentory a klienty, že možná zjistíte, že jste překročili svůj rozpočet na výdaje. Nechte to být, jen pro tentokrát. Ačkoli nadměrné utrácení není dobrý zvyk, který by se měl pěstovat, jste dost chytří na to, abyste věděli, kdy říct dost. Navíc nakonec budete spolupracovat s tolika lidmi, že je to dobrá investice do vaší finanční budoucnosti.

Zdraví

Vaše energie může být nižší než obvykle, ale stále se můžete cítit spojeni se vzrušením ze zdravého života. Dnešní aspekt vás žádá, abyste se zaměřili na svůj jídelníček – v tomto období by vám mohla prospět zejména konzumace čerstvé zeleniny a pyré. Pokuste se odlehčit svůj jídelníček zavedením luštěnin a ryb jako alternativy k sacharidům a masu. Nezapomeňte zvýšit svou energetickou hladinu pravidelným cvičením – i kdyby to mělo znamenat jen protažení na podlaze v obývacím pokoji.

Přečtěte si také