Denní horoskop LVA na 25. 5. 2022

Lev 25. 5. 2022

Touha po nezávislosti může některé členy rodiny přimět k tomu, aby uvažovali o samostatném odchodu. Jiní by si mohli přát vydělat nějaké peníze navíc na své vlastní projekty. U vás doma by dnes mohlo být rušno, pokud v něm vůbec budete. Nedivte se, když každý stráví většinu dne někde jinde.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní aspekt ve hře vám přináší příležitost udělat gesto vůči někomu, koho máte hluboce rádi. Při této příležitosti to nejsou slova nebo city, které upevňují pouto, ale nádherný dárek od srdce, díky němuž dotyčný konečně uvidí, že vám na něm opravdu záleží tolik, jak říkáte. Vyberte něco kvalitního, čeho si mohou vážit.

Práce

Během následujících čtyř týdnů budete pravděpodobně pociťovat útlum energie. Netlačte na sebe příliš, abyste dosáhli něčeho významného. V tomto měsíci se budete spíše bavit, než abyste si dělali starosti s kariérou nebo pracovní situací.

Peníze

Je to skvělý týden na přemýšlení a plánování. Vesmír naznačuje období velké duševní aktivity. Je to čas příležitostí, od kroků, které budete potřebovat ke splnění svých finančních snů, až po uznání za věci, které jste již vykonali. Aktivita ve vašem domě zahraničních cest a vyššího vzdělání si žádá kurz něčeho inspirativního i poučného.

Zdraví

Dnes máte možná pocit, že na vašich bedrech spočívá celá tíha světa. Tolik dobrých úmyslů přišlo vniveč, tolik činů bylo učiněno bez lásky a milosti, tolik stínů blokuje světlo. Když cítíte tolik bolesti světa, vaší jedinou nadějí je vidět dobré úmysly v selháních druhých a doufat v mír, abyste mohli být majákem pro ostatní. Utěšujte se - bez vás bychom byli ztraceni.

Přečtěte si také