Denní horoskop LVA na 25. 6. 2022

Lev 25. 6. 2022

Dnes byste měli pocítit obnovený pocit sebedůvěry, který pomůže ukotvit vaše emoce a dodá sílu vašim myšlenkám a nápadům, Lvi. Nepřistupujte pesimisticky ke všemu kolem sebe. Dívejte se na to dobré místo na to špatné. Udržováním negativního pohledu na věci si jen zaděláváte na problém. Máte plné právo být šťastní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konfigurace znamená, že se dnes můžete cítit emotivněji než před nějakou dobou. Budete si velmi dobře uvědomovat, že chováte velké city zejména k jedné osobě, a i když jste se to možná snažili racionálně vysvětlit, právě teď to prostě není možné. Bylo by lepší se s tím smířit a možná to dotyčnému dát najevo.

Práce

Dnes vás pravděpodobně čeká opozice. Ani na chvíli si nemyslete, že se jí budete moci vyhnout. Místo toho, abyste se snažili schovat a předstírat, že s tím nemáte nic společného, můžete se rovnou postavit a postavit se k situaci čelem.

Peníze

Do vašeho vztahového sektoru přichází spousta lásky a štěstí, ale také překvapení a nestability. Vesmír naznačuje, že pro váš domov nastává období změn. Možná se nyní rozhodnete stát se samostatně výdělečně činnými, pokud přijdete na to, jak vydělat stejně nebo více než ve svém posledním zaměstnání. Může se to podařit.

Zdraví

Jakkoli jste duchovně silní, musíte se potýkat s problémy s bázlivostí, abyste v tomto životě získali to, co chcete. Díky astrální energii, která je ve hře, vám je dopřán oddechový čas, během něhož můžete trochu bloudit a přemýšlet o věcech, což je u vás přirozená tendence. Zvažte však, zda se nezapojit do aktivit, jako je box, kickbox nebo karate, abyste si zvýšili sebevědomí a motivaci. Hrajte si na křik a údery ve vhodném prostředí. Kromě toho, že uvolníte všechnu tu nahromaděnou energii, můžete poznat novou stránku svého já!

Přečtěte si také