Denní horoskop LVA na 25. 7. 2022

Lev 25. 7. 2022

Vaše sny se nikdy nesplní, pokud jim nebudete věřit a nebudete podle nich jednat, Lvi. Nikdo jiný to za vás neudělá. Pokud nemáte kmotřičku vílu, musíte vzít věci do vlastních rukou. Uvědomte si, že se k nim můžete dostat mnoha různými způsoby. Prvním krokem je vždy víra v sebe sama a v to, že všechno je možné. Dnešní den je skvělý k tomu, abyste dali průchod své fantazii.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky astrální energii můžete být ještě přímočařejší a výraznější než obvykle. Váš milostný život by se mohl zlepšit nebo naopak utrpět, záleží na tom, co se rozhodnete komunikovat se vší tou energií, která k vám přichází. Možná vám pomůže zastavit se a přemýšlet, než se vyjádříte, ať už pozitivně, nebo negativně – ať se děje cokoli, hlavně to nepřehánějte!

Práce

Vaše celková sebedůvěra je dnes pevná, a tak se nenechte otřást někým – pravděpodobně mužem – kdo na vás bude mít agresivní tón. To, že je někdo asertivnější, ještě neznamená, že má pravdu. Důvěřujte si.

Peníze

Je čas věnovat pozornost tomu, jakým způsobem prezentujete sebe a své schopnosti světu. To může znamenat investici do profesionálnějšího šatníku nebo přepsání vašeho životopisu profesionálem. Vystupovat co nejlépe je důležité kvůli aktivitě ve vašem kariérním sektoru, který nyní zoufale vyžaduje vaši pozornost.

Zdraví

Udělali byste dobře, kdybyste se vyhýbali zpracovanému cukru! To, co pozřete, vás může snadno rozrušit. Cukr a konzervační látky pro vás patří mezi největší spouštěče. Planetární konjunkce v této době ovládá emocionální oblast a možná bude nejlepší držet se v uctivé vzdálenosti od všeho, co vás zvedá ze židle. Na druhou stranu to, co uvolňuje nahromaděnou energii, se během tohoto tranzitu velmi doporučuje. Cvičení, meditace, spánek  vyberte si svůj zdroj relaxace!

Přečtěte si také