Denní horoskop LVA na 26. 2. 2023

Lev 26. 2. 2023

Pokud se zdá, že má přítel nebo kolega potíže, možná nebudete chtít zasahovat, protože se obáváte, že budete příliš důvěrní. Ale teď není vhodná doba na to, abyste se drželi zpátky, Lvi. Je pravděpodobné, že tato osoba skutečně potřebuje vaši pomoc. Váš zásah bude velmi oceněn a možná i odměněn. Nezapomeňte si dnes večer odpočinout. Jste emocionálně i fyzicky vyčerpaní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je to skvělý den pro setkávání a poznávání nových lidí. Pokud vás zaujala image, kterou někdo prezentuje, a chtěli jste se dozvědět více o osobnosti, která se za ní skrývá, pak k tomu můžete mít dnes díky příznivému aspektu příležitost. Připravte se na to, že budete muset poměrně hodně mluvit o všem a o všech, abyste byli pozváni na tolik důležité rande.

Práce

Do vašeho života dnes vstoupí někdo s velkým vlivem a nabídne vám novou skvělou pracovní příležitost. Dokažte, že jste toho hodni, a prokažte svůj důvěryhodný a stabilní postoj. S touto nabídkou přichází i velké množství peněz.

Peníze

Teď jste se ocitli v malé pasti. Na domácí frontě se dějí různé věci a na kariérní frontě se objevují různé příležitosti. Jste však hnáni úzkou cestou směrem k vaší vztahové situaci. Sami to vydržíte jen chvíli. Natáhněte ruku, jak jen můžete, k ostatním, kteří vám mohou pomoci.

Zdraví

Pokud zjistíte, že potřebujete nějakou medicínu postoje, zkuste následující: v hrnci s trochou vody svařte petržel, mátu peprnou a lebedu (bylinka, kterou najdete v obchodě se zdravou výživou nebo na internetu). Směs uchovávejte ve sklenici v lednici. Před spaním si dejte pár doušků nebo si ji nalijte do horké koupele.

Přečtěte si také