Denní horoskop LVA na 26. 3. 2023

Lev 26. 3. 2023

Možná strávíte hodně času konverzací s přáteli, kteří mají stejné zájmy jako vy. Jejich postřehy by mohly vést k novým poznatkům na vaší straně, Lve, a naopak. Tento proces by vás všechny mohl sblížit. Prostřednictvím pošty, e-mailu nebo telefonu by mohly přijít dobré zprávy týkající se cílů, kterých se snažíte dosáhnout. Je také pravděpodobné, že budete sami rozesílat mnoho sdělení.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes budete mít odvahu podívat se na něco, co vám možná už nějakou dobu vrtá hlavou a týká se osoby, která je vám nejbližší. Ne že byste to stejně mohli ignorovat – pravda vám totiž bude pravděpodobně přímo na očích, ať už se vám to líbí, nebo ne. Co vás ale nemusí těšit, je to, že jste nuceni se s ní konfrontovat.

Práce

Váhání vás přijde draho. Teď není čas na váhání. Místo toho musíte být pevní a rozhodní. Mít odpovědi na jazyku je klíčem k získání respektu, který potřebujete od lidí ve svém okolí. Buďte silní ve svých slovech.

Peníze

Tento týden je věnována pozornost vašemu peněžnímu sektoru. V úvahu přichází to, jak vnímáte roli peněz ve svém životě, a také moudrost vašich posledních finančních plánů. Je čas zpochybnit vše  i to, co jste před několika měsíci považovali za skvělé. Povzbudivá znamení z vesmíru se týkají vaší výdělečné síly, zatímco hrany jakýchkoli negativních zpráv se zmírňují. V každém případě jste na správné cestě.

Zdraví

Díky současnému tranzitu je vhodná doba pro generální očistu, která by se měla konat alespoň jednou nebo dvakrát ročně. Podívejte se na své tělo a začněte s očistou. Dostatek vody je samozřejmě velmi důležitý po celou dobu. Pokud můžete, pokuste se několik dní dodržovat přísná dietní omezení a jíst pouze syrové ovoce a zeleninu. Možná se budete cítit lehce a aktivně a získáte spoustu návratné energie, pokud budete věnovat pozornost tomu, co vám vaše tělo říká.

Přečtěte si také