Denní horoskop LVA na 26. 5. 2022

Lev 26. 5. 2022

Dnešní den může být plný slov "Já jsem ti to říkal!". Mohli byste hledat chyby u druhých, kteří se nevypořádali s pravdou o situaci. Dávejte si pozor na to, abyste někoho neobvinili z toho, z čeho jste vinni vy, Lvi. Pronikavé emoce proniknou k jádru věci a z díry, kterou si vykopete, nebude možné uniknout. Nekritizujte druhé, dokud se sami na sebe poctivě nepodíváte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současný aspekt může způsobit, že první rande bude náročné, ale pokud vytrváte, můžete zjistit, že to stojí za to. Nejde o to, že byste si nepadli nebo nemohli padnout do oka okamžitě; spíše cítíte, že je mezi vámi něco tak hlubokého, že se vám chce utéct jiným směrem. Prostě na to jděte pomalu a užívejte si vzájemné poznávání.

Práce

Pokud nemáte nic hezkého na srdci, neříkejte to vůbec. Negativní slovo se bude šířit jako požár a nebude trvat dlouho a budete v pěkné kaši. Je snadné být kritický k ostatním, ale pamatujte, že tato kritika není vždy vítaná.

Peníze

Je to skvělý týden na přemýšlení a plánování. Vesmír naznačuje období velké duševní aktivity. Je to čas příležitostí, od kroků, které budete potřebovat ke splnění svých finančních snů, až po uznání za věci, které jste již vykonali. Aktivita ve vašem domě zahraničních cest a vyššího vzdělání si žádá kurz něčeho inspirativního i poučného.

Zdraví

Když se cítíte nevyrovnaně, je to o něco víc nepříjemné než pro ostatní lidi. Například když porušíte rutinu při cvičení, máte tendenci pociťovat následky poměrně silně. Tuto citlivost můžete využít konstruktivně. Pokud potřebujete začít se zdravotním cvičením a máte problém s motivací, stačí začít a příval energie, který dostanete, vás hned donutí chtít víc. Využijte tento impuls k vybudování zdravotního režimu.

Přečtěte si také