Denní horoskop LVA na 26. 6. 2022

Lev 26. 6. 2022

Lvi, nedělejte si dnes tolik starostí s tím, co máte udělat. Místo toho se soustřeďte na své pocity a vztahy. Je zapotřebí pečujícího a citlivého přístupu, na rozdíl od tvrdého a bojovného způsobu řešení věcí. Zjistíte, že když nasadíte něžný a pečující tón, lidé k vám budou celkově mnohem vstřícnější.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální energie by mohla vašemu partnerovi (současnému nebo budoucímu) způsobit značné potíže. Může se zdát, že má ještě výstřednější náladu než obvykle, což by vás mohlo přivést k zamyšlení, jak se k němu postavit v souvislosti s určitou důležitou myšlenkou. Možná bude lepší nechat si to na jindy, protože by mohli říct ne jen proto, aby byli proti.

Práce

Vaše trpělivost a vytrvalost budou podrobeny zkoušce. Uznání ze strany autorit nebude snadné, proto od nich příliš neočekávejte. Většina odměn spojených s vaší kariérou bude prozatím spočívat ve vašem vlastním poplácávání po zádech.

Peníze

Do vašeho vztahového sektoru přichází spousta lásky a štěstí, ale také překvapení a nestability. Vesmír naznačuje, že pro váš domov nastává období změn. Možná se nyní rozhodnete stát se samostatně výdělečně činnými, pokud přijdete na to, jak vydělat stejně nebo více než ve svém posledním zaměstnání. Může se to podařit.

Zdraví

Plavání je cvičení, které prospívá tělu i mysli, a není to drahý sport. Ať už jste začátečník, nebo středoškolský šampion, zkuste tento krásný sport s nízkou zátěží zařadit do svého života. Posiluje kapacitu plic a zároveň tonizuje celé tělo, a jakmile se dostanete na vlnu, může to být jako meditace. Pokud to počasí dovolí, je to úžasný bonus k pobytu venku.

Přečtěte si také