Denní horoskop LVA na 27. 1. 2023

Lev 27. 1. 2023

Mezi členy skupiny, ke které se hlásíte, vzrůstá hladina emocí, protože neshody přerůstají v hádky. Nepleťte se do toho, Lvi, neprospěje vám to. Zapište si své dojmy a podělte se o ně s ostatními jindy, až se nálada uklidní. Možná zjistíte, že chcete udělat poslední krok k dosažení nějakého svého osobního cíle, ale mohly by vám v tom zabránit síly, které nemůžete ovlivnit. Snažte se zůstat trpěliví!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je ideální doba na uspořádání večírku pod záminkou seznámení se zajímavými lidmi a zároveň na sebe upozornit. Éterem budou proudit intelektuálně podnětné rozhovory, z nichž některé jistě upoutají vaši neomezenou pozornost. Stačí se jen naladit na ty, které nabízejí příslib ráje.

Práce

Prostřednictvím internetu vám dnes přijde nabídka, která bude docela lákavá. Vzhledem k tomu, v jakém jste rozpoložení, se snadno necháte přesvědčit o výhodách, které tato nabídka slibuje. Zkrátka se necháte snadno oklamat. Buďte opatrní.

Peníze

Tento týden jste společenský motýl. Tolik času strávíte komunikací s novými přáteli, kolegy, mentory a klienty, že možná zjistíte, že jste překročili svůj rozpočet na výdaje. Nechte to být, jen pro tentokrát. Ačkoli nadměrné utrácení není dobrý zvyk, který by se měl pěstovat, jste dost chytří na to, abyste věděli, kdy říct dost" Navíc nakonec budete spolupracovat s tolika lidmi, že je to dobrá investice do vaší finanční budoucnosti.

Zdraví

Zamyslete se nad svou nejtypičtější reakcí na konflikt a zeptejte se sami sebe, co byste změnili, kdybyste měli tu možnost. Tato otázka není snadná. Planetární konfigurace vám předloží situaci (nebo dvě), která bude vyžadovat, abyste něco vyřešili. Nemusíte vše dělat dokonale, ale budete chtít pochopit svou roli v tom, co se stane. To, co v tomto období děláte fyzicky, zabarví vaše chování. Pijte hodně vody!

Přečtěte si také