Denní horoskop LVA na 27. 4. 2022

Lev 27. 4. 2022

Dnes můžete být na očích veřejnosti spolu s některými blízkými přáteli a možná i milostným partnerem. Možná budete mít projev, povedete diskusní skupinu nebo budete středem pozornosti na večírku. Své okolí pravděpodobně okouzlíte, protože vaše řečnické schopnosti jsou velmi vysoké. Užívejte si pozornosti a ujistěte se, že vracíte to, co dostáváte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vaše budoucnost by se mohla vlivem určitých událostí výrazně změnit. Současné planetární uspořádání naznačuje, že milostný vztah má zásadní vliv na vaše budoucí plány a cíle. Možná jste se rozhodli jít jedním směrem, ale zjistíte, že to, co se nedávno stalo, vás nutí přehodnotit celou strukturu vašeho života. Než se rozhodnete unáhleně, dobře si to promyslete.

Práce

Přestože na vás dnes bude přes telefon nebo web doléhat napětí spojené s prací, můžete toho využít ve svůj prospěch. Vaše vůdčí schopnosti budou hrát zásadní roli při řešení potíží, které se odehrávají. Převezměte vedení s citlivým nadhledem.

Peníze

Tento týden by pro vás mohl být náročný. Mohli byste mít pocit, že vás někdo nutí dělat něco proti vaší vůli. Vesmír se vás však jednoduše snaží postrčit k vašemu domácímu životu a vnitřním pocitům. Ty by vám mohly odhalit něco důležitého ohledně toho, jak v krátké době vydělat více peněz. Dobrou volbou by mohla být práce z domova.

Zdraví

Vzhledem k tomu, že se tolik věnujeme politice, je snadné ztratit přehled o každodenním wellness programu, který musíme všichni dodržovat, abychom zůstali zdraví a mohli využívat mnoha výhod, které nám naše moderní společnost poskytuje. Nyní je vhodná doba k tomu, abyste zhodnotili, co máte a jak to můžete co nejlépe využít. Vezměte si například své tělo. Dokáže dělat všechny věci, o kterých sníte? Pracujte na tom  jemně.

Přečtěte si také