Denní horoskop LVA na 27. 5. 2022

Lev 27. 5. 2022

Nikdo nemá rád odmítnutí, ale nikdo ho nemá rád méně než vy, Lvi. Možná se zdráháte riskovat v neznámu. Mějte na paměti, že hraním na jistotu se připravujete právě o to dobrodružství, které by mohlo váš život změnit. Ve vzduchu je cítit energický, expanzivní pocit, který vás vybízí k tomu, abyste se odhodlali ke skoku víry. Tato energie vám může připadat cizí, ale je načase ji přijmout.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Není to ani tak čas velké vášně, ale spíše příležitost k navázání konverzace a určitým diskrétním dotazům na kohokoli, kdo vás zajímá. Současná astrální energie podporuje komunikaci na všech stranách. Pokud již máte stálý vztah, pak ho to oživí. Pokud hledáte lásku, budete se skvěle bavit při seznamování s někým novým!

Práce

Neberte se příliš vážně. Pokud si zachováte odlehčený přístup, proplujete dnem docela dobře. Pokud však budete trvat na tom, aby bylo vše dokonale provedeno, čeká vás spousta frustrace a bolesti hlavy.

Peníze

Je to skvělý týden na přemýšlení a plánování. Vesmír naznačuje období velké duševní aktivity. Je to čas příležitostí, od kroků, které budete potřebovat ke splnění svých finančních snů, až po uznání za věci, které jste již vykonali. Aktivita v oblasti zahraničních cest a vyššího vzdělání si žádá kurz něčeho inspirativního i poučného.

Zdraví

Izolace není řešením, ale udržujte si odstup od těch, kteří vás vysávají. Nalaďte se na sebe! Zajděte si pro báječné bio produkty a připravte si výživné jídlo, například domácí polévku. Vydejte se na dlouhou procházku k vodní ploše, dýchejte čerstvý vzduch a vydechujte případný smutek nebo úzkost.

Přečtěte si také