Denní horoskop LVA na 27. 6. 2022

Lev 27. 6. 2022

Dnes to pravděpodobně nepůjde přesně podle vašich představ, Lve. Uvědomte si, že lidé mohou jednat nevyzpytatelně a silně, zejména pokud jde o citové záležitosti. Vaše pocity mohou být poněkud odtažité a může pro vás být těžké dostat se do kontaktu s tím, co se ve vás skutečně děje. Snažte se zachovat si pozitivní přístup. To je vše, co po vás může kdokoli chtít.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Buď vy, nebo váš partner (současný či budoucí), nebo možná oba, nebudete mít chuť držet linii, zejména s ohledem na dnešní aspekt. To by vám mohlo ztížit vzájemnou spolupráci prakticky v jakékoli záležitosti, protože se vám oběma může líbit být v rozporu jen tak pro nic za nic. Možná bude nejlepší, když se dohodnete, že se budete lišit – jen pro tuto chvíli.

Práce

Stanovení cílů je důležité. Pokud si nestanovíte cíle – krátkodobé i dlouhodobé – jak poznáte, že jste na správné cestě? Ujistěte se, že máte stanovený plán a že vědomě pracujete na dosažení svých cílů.

Peníze

Do vašeho vztahového sektoru přichází spousta lásky a štěstí, ale také překvapení a nestability. Vesmír naznačuje, že pro váš domov nastává období změn. Možná se nyní rozhodnete stát se samostatně výdělečně činnými, pokud přijdete na to, jak vydělat stejně nebo více než ve svém posledním zaměstnání. Může se to podařit.

Zdraví

Nyní je vhodná doba věnovat zvláštní pozornost svým nohám. Napouštění vany teplou vodou by mělo být běžnou praxí, zejména pokud musíte pravidelně nosit ponožky nebo punčochy a boty. Pokud jste schopni požádat o pomoc výjimečného přítele, aby tento proces opravdu stál za to, je to ještě lepší: přidejte do vany s teplou vodou tucet kapek levandulového oleje (nebo oleje z australského čajovníku) a namočte si nohy. Zvažte možnost nahlédnout do knihy o reflexní terapii a objevte s přítelem terapeutické účinky masáže chodidel.

Přečtěte si také