Denní horoskop LVA na 27. 7. 2022

Lev 27. 7. 2022

Pokud dnes mluvíte o jiné osobě, Lve, neříkejte nic, co by ji rozrušilo, kdyby stála vedle vás. Pomluvy se sice šíří, ale to není omluva pro to, abyste k nim přispívali. Uvědomte si, že to, co říkáte, má na lidi kolem vás silný dopad. Je pravděpodobné, že se rozšíří k mnohem většímu počtu uší, než si myslíte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

S dnešní astrální energií se může stát cokoli, a pokud jste si mysleli, že to bude obyčejný den, zamyslete se znovu. Je to čas začátků, ale nebudou jemné jako procházka venkovskou cestou, kdy máte čas snít a dívat se. Bude to jako blesk z čistého nebe. Někdo, kdo byl možná přítelem, se velmi rychle stane něčím mnohem, mnohem víc. Bude to naprosté překvapení, buďte si jisti.

Práce

Nezapomeňte, že nemusíte vždy dělat vše podle pravidel. Někdy se ty nejlepší nápady rodí z čiré odvahy a nebojácnosti vůči neznámému. Dnes je váš den, kdy se můžete vybarvit mimo hranice. Pokud to uděláte, jistě to povede k úspěchu.

Peníze

Vesmír vás učí, jak přijmout větší odpovědnost za to, jak se promítáte do světa. Někdo dokázal rychleji postoupit na žebříčku díky lepšímu šatníku nebo způsobu mluvení, ale to můžete dokázat i vy. Cvičte sebedůvěru před zrcadlem, dokud se vám to nepodaří. Každý malý kousek pomáhá.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám dává svobodu brát své pocity vážně, aniž byste se nechali oklamat vážnými očekáváními, která na sebe můžete klást v jiných obdobích měsíce. Co pro vás znamená rozšíření obzorů? Možná je na čase to zjistit – nebo, pokud víte, co vám dává impuls, jděte a požádejte o to! Dokonce i něco tak skromného, jako je procházka se psem (nebo s přítelem, nebo s přítelovým psem!), může být odpovědí na otevření se svým skutečným pocitům.

Přečtěte si také