Denní horoskop LVA na 28. 3. 2023

Lev 28. 3. 2023

Srdeční záležitosti nemusí jít hladce, Lve. Možná je něčí přístup příliš agresivní. Možná jste příliš naléhali na to, co chcete. Hromadí se napětí a místo lásky vzniká disharmonie. Možná potřebujete prozkoumat dynamiku vztahu. Těžké časy mohou naznačovat, že líbánky skončily. Pokud jste nezadaní, je to teď pravděpodobně nejlepší.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Obecně nemáte rádi průtahy a odklady, zejména pokud jde o srdeční záležitosti, protože to je v rozporu se všemi příběhy o tom, jak by měla probíhat pravá romantika. Dnešní planetární konjunkce však znamená, že budete mít před sebou výzvu. Vnímáte překážku v naléhavé záležitosti sblížení s někým. Rozhodněte se pro neobvyklejší řešení!

Práce

V tuto chvíli se zdá, že děláte jen to nejnutnější, abyste přežili. Nevkládáte do své práce příliš mnoho přidaného úsilí, a proto se neprosazujete tak, jak byste si přáli. Uvědomte si, že pokud chcete vyniknout, musíte se snažit více.

Peníze

Tento týden je věnována pozornost vašemu peněžnímu sektoru. V úvahu přichází to, jak vnímáte roli peněz ve svém životě, a také moudrost vašich posledních finančních plánů. Je čas zpochybnit vše – i to, co jste před několika měsíci považovali za skvělé. Povzbudivá znamení z vesmíru se týkají vaší výdělečné síly, zatímco hrany jakýchkoli negativních zpráv se zmírňují. V každém případě jste na správné cestě.

Zdraví

Nikdy jste se slepě nepřizpůsobovali skupině, ale rozhodně vám záleží na tom, co si o vás lidé myslí. Je načase pomoci jim i sobě a poskytnout jim informace, které potřebují k tomu, aby vás skutečně poznali. Možná byste si nejprve měli udělat rekvalifikační kurz. Opravdu víte, co chcete a co nechcete? Disciplinované cvičení, jako je plavání a běh, vám poskytne čas, abyste se nad těmito otázkami zamysleli a zároveň si posílili svou sílu a sebevědomí.

Přečtěte si také