Denní horoskop LVA na 28. 4. 2022

Lev 28. 4. 2022

Mohli byste být představeni osobnosti, kterou obdivujete, pravděpodobně ženě, možná na přednášce nebo autogramiádě, Lve. To by mohlo ve vašem životě znamenat zásadní změnu, protože tato osoba vás může inspirovat. Vy dva byste si měli u večeře hodně povídat. Uvolněte se a užijte si večer. Mohlo by to nenápadně změnit váš život.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná dostáváte rozporuplné rady týkající se určité osoby, o které byste se rádi dozvěděli více. současná astrální konfigurace znamená, že na jedné straně vám o ní někdo podává nadšené recenze a na druhé straně dostáváte dost špatné zprávy. Musíte zvážit, co může tu osobu motivovat k tomu, aby takové věci říkala. Musíte také důvěřovat svému vlastnímu názoru.

Práce

Dnešní předpověď slibuje převážně slunečné úsměvy a spoustu dlouhých rozhovorů s lidmi spojenými s vaší prací. Je lepší mluvit s lidmi tváří v tvář než po telefonu nebo e-mailem. Získáte tak další informace navíc.

Peníze

Tento týden by pro vás mohl být náročný. Mohli byste mít pocit, že vás někdo nutí dělat něco proti vaší vůli. Vesmír se vás však jednoduše snaží postrčit k vašemu domácímu životu a vnitřním pocitům. Ty by vám mohly odhalit něco důležitého ohledně toho, jak v krátké době vydělat více peněz. Dobrou volbou by mohla být práce z domova.

Zdraví

Plavání je cvičení, které prospívá tělu i mysli, a není to drahý sport. Ať už jste začátečník, nebo středoškolský šampion, zkuste tento krásný sport s nízkou zátěží zařadit do svého života. Posiluje kapacitu plic a zároveň tonizuje celé tělo, a jakmile se dostanete na vlnu, může to být jako meditace. Pokud to počasí dovolí, je to úžasný bonus k pobytu venku!

Přečtěte si také