Denní horoskop LVA na 28. 5. 2022

Lev 28. 5. 2022

Možná se divíte, proč se veškerá pozornost nesoustředí na vás, Lvi. Možná se cítíte podvedení. Čím více budete podráždění, tím více budete ostatní odhánět, místo abyste je k sobě přitahovali. Místo toho, abyste se rozčilovali nebo zlobili, protože se vám nedostává pozornosti, přidejte se k převládající veselé náladě. Uvidíte, že se celý váš den obrátí k lepšímu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vzhledem k dnešním planetárním energiím může dojít k nějakému překvapení. Když už jste si mysleli, že se konečně můžete na chvíli uvolnit a odpočívat, aniž by vás nějaká zvlášť silná angažovanost přiváděla k šílenství, někdo, koho dnes potkáte, vás může příliš vyburcovat na to, abyste to smetli ze stolu jako náhodnou událost. Jste zamilovaní dřív, než napočítáte do tří.

Práce

Obzvlášť důležitou roli pro vás hrají lidé s podobným smýšlením. I když vám tito lidé nejsou sympatičtí jako jednotlivci, můžete z jejich naslouchání a pochopení toho, z čeho vycházejí, hodně vytěžit. Získáte důležité znalosti.

Peníze

Je to skvělý týden na přemýšlení a plánování. Vesmír naznačuje období velké duševní aktivity. Je to čas příležitostí, od kroků, které budete potřebovat ke splnění svých finančních snů, až po uznání za věci, které jste již vykonali. Podstupte kurz něčeho inspirativního i poučného.

Zdraví

Mějte na paměti, že čas je na vaší straně. Když se vám zdá, že se věci dějí příliš rychle na to, abyste se v nich dokázali skutečně orientovat, snažte se držet stranou a poslouchat své vnitřní rady. Měli jste v poslední době nějaký zvláštní zájem, který jste chtěli prozkoumat? Naučit se tvořit keramiku, šít nebo jiný kreativní projekt, který můžete vytvořit vlastníma rukama? Právě taková práce vás nyní uzemní a je to to, co potřebujete.

Přečtěte si také