Denní horoskop LVA na 28. 6. 2022

Lev 28. 6. 2022

Lvi, dělejte si dnes své věci a neřešte ostatní. Když vidíte, že je třeba něco udělat, převezměte kontrolu nad záležitostí. Ostatní mohou jednat zbrkle a vidět věci jinak než vy. Neměňte svůj pohled na věc jen proto, abyste to ostatním usnadnili. Pokud vám lidé stojí v cestě, postavte se jim.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné planetární energie by mohly vašemu současnému vztahu vdechnout nový život, ale pouze v případě, že jste připraveni na tom spolupracovat. Pocity jsou nyní obzvláště intenzivní, a pokud nebudete pečlivě volit slova, mohlo by se vám podařit situaci spíše zhoršit než zlepšit. Pokud opravdu chcete, aby došlo k uzdravení, mějte to na paměti především.

Práce

Vaše myšlení bude dnes pevně zakotveno na jednom místě, takže pro ostatní bude obtížné vás ovlivnit jakýmkoli směrem. Buďte opatrní. Příliš rigidní postoj vás dostane do problémů. Buďte ochotni měnit se podle vývoje kolem sebe.

Peníze

Tento týden pro vás sektor vztahů znamená neuvěřitelně společenské období. Vašim snahám o vydělávání peněz nejlépe poslouží, když budete chodit na networkingové akce a představíte se co největšímu počtu lidí. Hledejte vodítka, jak reagovat. Vaše kariéra si říká o novou energii, a právě zde se objeví vaši noví přátelé.

Zdraví

Vaše intuice funguje úměrně tomu, jak dobře v noci spíte. Chcete-li posílit své metafyzické nadání, zkuste si vytvořit rituál před spaním, který budete dva týdny nábožně dodržovat. Cokoli vám přijde vhodné: hudba, horká koupel, rytmický tanec, protahování, zpívání ukolébavek, cokoli. Snažte se, aby váš spánkový rituál byl vrcholem každé 24hodinové periody. Po probuzení si zapisujte sny do deníku. Sledování vám pomůže zaznamenat váš pokrok.

Přečtěte si také