Denní horoskop LVA na 28. 7. 2022

Lev 28. 7. 2022

Možná budete mít pocit, že vás tento den omezuje, ale ve skutečnosti je to pro vaše dobro, Lvi. Váš smysl pro disciplínu se vám bude hodit, protože se své práce chopíte s neuvěřitelným nadšením. Vaše cíle nejsou daleko od vašeho dosahu. Zůstaňte soustředění a nenechte se tlačit tikajícími hodinami. Zbrklost povede k neopatrným chybám. Pokud se do práce pustíte, udělejte ji hned napoprvé správně.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes je pohled na romantiku vážnější. Možná máte oba nějaké rozhodnutí, které je třeba vyřešit a které již nelze dále odkládat. Nebo druhou možností může být i to, že uvažujete o tom, že vaše společné pouto ještě více posílíte. Je to skvělý den pro to, abyste svůj vztah zaměřili na pevnější půdu nebo možná stanovili určitá základní pravidla.

Práce

Právě teď prožíváte těžké období, kdy se začleňujete do okolní energie. Vaše nápady jsou odmítány a v práci se necítíte příliš užiteční ani produktivní. Vydržte a nedělejte si starosti. Tato negativita pomine.

Peníze

Vesmír vás učí, jak přijmout větší odpovědnost za to, jak se promítáte do světa. Někdo dokázal rychleji postoupit na žebříčku díky lepšímu šatníku nebo způsobu mluvení, ale to můžete dokázat i vy. Cvičte sebedůvěru před zrcadlem, dokud se vám to nepodaří. Každý malý kousek pomáhá.

Zdraví

Úžasná vlastnost empatie, kterou reprezentujete, je tak dobrá, jak ji cítíte vy. To znamená, že pokud nejste schopni dát někomu jinému to, co ve vztahu chce, je to v pořádku. Jen nezapomeňte ostatním sdělit, kdy jste dosáhli svého limitu. Vyhnete se tak zbytečným pocitům viny. Mezitím uděláte dobře, když se zaměříte na to, co můžete udělat pro sebe, pokud jde o vaše fyzické zdraví.

Přečtěte si také