Denní horoskop LVA na 29. 3. 2023

Lev 29. 3. 2023

Udělejte si čas na to, abyste se vymanili ze své běžné rutiny a podívali se, co se děje ve světě kolem vás, Lvi. Mohli byste být natolik soustředění a zaměřeni na určitý cíl, že nebudete brát ohled na zbytek světa. Možná si ani neuvědomujete, že tyto vnější energie mají obrovský vliv na to, co děláte ve svém malém prostoru.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Postavení planet dnes může způsobit zmatek, i když se je snažíte vyjasnit. Problém spočívá v tom, že zatímco jste zaměstnáni obviňováním někoho blízkého z toho, že neví, na čem je, upřímně řečeno, ani vy si nejste jisti, na čem jste. Možná by vám pomohlo strávit nějaký čas přemýšlením a určit si vlastní postoj, než začnete někoho obviňovat.

Práce

Než se pustíte do realizace nápadu, ujistěte se, že jste ho důkladně prozkoumali. Máte tendenci se nadchnout natolik, že se okamžitě pustíte do práce, aniž byste nutně přemýšleli o důsledcích. Místo toho se musíte stáhnout a počkat.

Peníze

Nejenže vymýšlíte další skvělý vynález, ale také vymýšlíte, jak ho zkonstruovat a financovat jeho výrobu. Zvažujete také, jak některé ze svých nejlepších finančních nápadů dostat do tisku napsáním článku nebo knihy. Máte něco důležitého, o co se můžete podělit, tak se neprodávejte. To, co předložíte nyní, přinese později vaší rodině příznivou odměnu.

Zdraví

Vždycky rádi opustíte staré a začnete znovu, ale někdy se vyplatí držet se zaběhnutých postupů. Máte nějakou zdravotní rutinu? Je to pro vás důležitá disciplína, kterou byste měli dodržovat, protože máte přirozený sklon snít o budoucnosti a zapomínat na přítomnost. V přítomnosti musíte dbát na přiměřené podávání zdravé stravy a dostatek vody. Pokud už nežijete s maminkou, je vaše zdraví jen na vás!

Přečtěte si také