Denní horoskop LVA na 29. 4. 2022

Lev 29. 4. 2022

Pokud jste se věnovali tvůrčímu psaní nebo psaní v zaměstnání, možná jste dnes unavení, zablokovaní a nemůžete sehnat energii na zapnutí počítače. Lve, musíte se sami sebe zeptat, jak důležité je to dnes udělat. Je mnohem lepší počkat další den a udělat to dobře, než drtit něco, co neodpovídá vašim standardům. To by mohlo být kontraproduktivní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Postavení nebeských těles znamená, že jednoduchá slova a fráze, jako například „miluji tě“, nabývají významných konotací. Jakékoli prohlášení, které řeknete svému milostnému zájmu, se může vyvinout v rozhovor týkající se účelu a směřování vašeho vztahu. Diskuse o tom, zda jít do kina nebo na jídlo, může dosáhnout mýtických rozměrů, ale pravděpodobně si toto drama i tak užijete.

Práce

Váš šarm a sladké řečičky vás dostanou do všech dveří, kterými chcete projít. Vtipy vám bez námahy tečou z jazyka. Díky vašemu veselému, dětskému přístupu se všichni kolem vás cítí dobře. To znamená úspěch.

Peníze

Tento týden by pro vás mohl být náročný. Mohli byste mít pocit, že vás někdo nutí dělat něco proti vaší vůli. Vesmír se vás však jednoduše snaží postrčit k vašemu domácímu životu a vnitřním pocitům. Ty by vám mohly odhalit něco důležitého ohledně toho, jak v krátké době vydělat více peněz. Dobrou volbou by mohla být práce z domova.

Zdraví

Buďte na sebe hodní, protože nikdo jiný vás nemůže udělat šťastnými  George Michael to řekl v jedné ze svých písní a mohl tím myslet právě na vás! Musíte vzít moc do svých rukou a vytvořit si fyzickou realitu, ve které budete šťastní. To znamená otevřít oči všemu, co byste si na svém těle přáli mít jinak, a podniknout kroky k budoucí podobě, která se bude blížit vašemu ideálu.

Přečtěte si také