Denní horoskop LVA na 29. 6. 2022

Lev 29. 6. 2022

Lidé a situace vás dnes povzbuzují, Lve. Může se zdát, že za každým rohem je nějaký spor. Pamatujte, že vaše cesta je ta, kterou jste si vybrali. Překážky jste mohli nebo nemuseli předvídat, ale nelze se jim vyhnout. Klíčem k úspěchu je najít správnou rovnováhu mezi vnitřními a vnějšími aktivitami. Nesměřujte všechnu svou frustraci na ostatní. Nezadržujte ji však ani celou v sobě.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se nebudete muset uchylovat k vínu nebo šampaňskému, abyste se dostali do správné nálady, zejména díky současným planetárním vlivům. Pokud se vám podaří zúčastnit se menšího setkání, nálada bude nakažlivá a právě při vyprávění vašich nejlepších vtipů a historek by si někdo mohl všimnout, jak jste příjemný a zábavný člověk, a rozhodnout se, že by se s vámi rád vídal častěji.

Práce

Během dopoledne si můžete stanovit pevné plány, ale snažit se je odpoledne uskutečnit bude snazší, než to udělat. Nečekané události ke konci dne způsobí velký zmatek. Buďte ochotni se přizpůsobit.

Peníze

Tento týden pro váš sektor vztahů znamená neuvěřitelně společenské období. Vašim snahám o vydělávání peněz nejlépe poslouží, když budete chodit na networkingové akce a představíte se co největšímu počtu lidí. Hledejte vodítka, jak reagovat. Vaše kariéra si říká o novou energii, a právě zde se objeví vaši noví přátelé.

Zdraví

Rádi objevujete nové myšlenky, svá vlastní duševní dobrodružství, a dnešní astrální energie vám v tom velmi pomáhá. Vaše idealistická povaha vás svádí k tomu, abyste se zaměřili na utopické sny. Tuto energii pociťujete jako esenci možnosti a bude to pro vás období emocionálního optimismu. Cokoli, o čem jste dosud pochybovali, že je ve vašem zdravotním nebo stravovacím režimu možné, je nyní čas to vyzkoušet. Nemusí to být žádný maraton. Začněte v malém a můžete své sny uskutečnit!

Přečtěte si také