Denní horoskop LVA na 29. 7. 2022

Lev 29. 7. 2022

Vezměte si dnes volno a trochu si odpočiňte, Lve. Nechte svou romantickou povahu, ať se trochu pobaví. Nevyčítejte si, že nejste tak vážní, jak si myslíte, že byste měli být. Vítězem dne je ten, kdo se dokáže nejvíce usmívat. Zapojte se do této soutěže s úmyslem vyhrát. Odměna vám vydrží dlouho. Lidé, se kterými se setkáte, si nebudou moci pomoci a budou vám úsměv oplácet.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ujistěte se, že máte v tuto chvíli pevně nasazené růžové brýle, protože se přes ně budete dívat celý den. Ať už se váš nejdražší pustí do čehokoli, je to s vámi naprosto roztomilé. Očekávejte, že uvidíte některé hrozivé způsoby chování; nevadí, prostě se tomu budete smát jako roztomilému. Cokoli vás naladí do romantické nálady, což může být buď skvělé, nebo vám to zkomplikuje život.

Práce

Celkově to pro vás není příliš silný den. Bohužel to asi nepůjde nijak obejít. Dokonce i vaše dobře připravené plány mohou kvůli neviditelným událostem a vlivům ztroskotat. Nebuďte na sebe příliš přísní, když ne všechno vyjde, „jak má“.

Peníze

Vesmír vás učí, jak přijmout větší odpovědnost za to, jak se promítáte do světa. Někdo dokázal rychleji postoupit na žebříčku díky lepšímu šatníku nebo způsobu mluvení, ale to můžete dokázat i vy. Cvičte sebedůvěru před zrcadlem, dokud se vám to nepodaří. Každý malý kousek pomáhá.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám dodá intenzitu, která vám někdy chybí. Můžete se cítit snadněji vzrušitelní, vitálnější, náchylnější k výbuchům, prostě více všeho! Až začnete projevovat své pocity, uvědomte si, že pravidelný fitness program vám může pomoci zvládnout tento emocionální stav, který není váš obvyklý. Užijte si tento tranzit, ale snažte se vyvarovat toho, abyste řekli něco, čeho byste později mohli litovat, tím, že pravidelným cvičením vypustíte páru.

Přečtěte si také