Denní horoskop LVA na 3. 5. 2022

Lev 3. 5. 2022

Zde je návrh. Pokud máš dnes z nějaké situace divný pocit, odejdi, Lve. Vaše instinkty vám napoví, zda je něco nebezpečné, nebo ne. Pokud se necítíte bezpečně, najděte si jiné místo. V prostředí, kde se necítíte dobře, nebudete produktivní. Mnohem více si také užijete, pokud se v dané situaci dokážete uvolnit, místo abyste byli napjatí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Schůzky nabízejí spoustu příležitostí a také možností. Dnešní planetární tranzit znamená, že čím více se budete pohybovat venku a zapojovat se do věcí, které vám obvykle nedělají problém, tím větší máte šanci potkat někoho výjimečného - toho, kdo vám vykouzlí úsměv na tváři a žoviální švih na vaší procházce. Na co ještě čekáte?

Práce

Příliš mnoho lidí v zaměstnání i v osobním životě může vyžadovat váš čas. Budete jim chtít všem pomoci, ale možná na to nebudete mít čas, energii ani duševní soustředění. Nemějte z toho špatný pocit. Soustřeďte se prozatím na ty, kteří mají nejnaléhavější potřeby.

Peníze

Možná se cítíte dospělejší, pokud jde o způsob, jakým nakládáte s penězi. Rizikové investice vás již nemusí přitahovat. Místo toho byste se mohli poohlédnout po akciích, dluhopisech a dalších nástrojích s konzervativnějším pohledem na věc. Aspekty ukazují, že váš společenský život může náhle a nečekaně explodovat pozvánkami. Snažte se vše vybalancovat s grácií a vyrovnaností.

Zdraví

Možná zjistíte, že se více angažujete ve fyzickém vztahu s někým, na kom vám záleží, a dnešní aspekt výrazně posílí vaši schopnost přistupovat k otázkám smyslnosti s otevřeností. To se týká především toho, jak přistupujete sami k sobě. Vaše tělo je prostředkem sebevyjádření a vy musíte své tělo milovat, abyste se s ním mohli milovat! To znamená pečovat o něj pravidelným cvičením, zdravou stravou a svědomitým přístupem k intimním vztahům!

Přečtěte si také