Denní horoskop LVA na 3. 7. 2022

Lev 3. 7. 2022

Dnes se možná budete muset zavázat k některým hodnotám, které jsou vám blízké, Lvi. Jako dítě jste si byli vědomi role, kterou musíte ve společnosti hrát. Velmi jste se starali o druhé. Dnes si pravděpodobně budete klást otázku, zda byste se měli zapojit a rozhodovat v obecném zájmu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární energie vám přináší potěšení. Ve vzduchu je cítit úžasná harmonie, která vám i milované osobě umožní si užívat. Ať už si vyrazíte na večeři, nebo zůstanete doma a vytvoříte si atmosféru dokonalé intimity jen pro vás dva, budete se cítit mnohem šťastnější, protože jste spolu strávili nějaký čas.

Práce

Nyní není čas přizpůsobovat se energii kolem vás. Dnes je den, kdy budete mnohem úspěšnější, když vystoupíte z davu a ukážete ostatním, že máte jedinečný dar, o který se můžete podělit. Buďte sami sebou.

Peníze

Tento týden pro vás sektor vztahů znamená neuvěřitelně společenské období. Vašim snahám o vydělávání peněz nejlépe poslouží, když budete chodit na networkingové akce a představíte se co největšímu počtu lidí. Hledejte vodítka, jak reagovat. Vaše kariéra si říká o novou energii, a právě zde se objeví vaši noví přátelé.

Zdraví

Vyčkávání na správný čas může být dobrá rada, ale ne pokud jde o vytváření zdravých návyků pro život. Je třeba jíst třikrát denně a mezi tím si dopřát zdravou svačinu (například čerstvé ovoce). Musíte spát jako miminko - a pokud potřebujete pomoc, existují způsoby, jak si vytvořit úspěšnější spánkové návyky. Musíte pít dostatek vody, abyste udrželi svůj imunitní systém silný a vylučovací procesy v pořádku. To jsou věci, kterým neprospívá "čekání".

Přečtěte si také