Denní horoskop LVA na 3. 8. 2022

Lev 3. 8. 2022

Pozvání na důležitou společenskou událost by mohlo přijít právě dnes, Lve. Může to být příležitost setkat se s důležitými lidmi, kteří by mohli nějakým způsobem podpořit vaši kariéru nebo kteří se zabývají oblastí, jež vás zajímá. Vaše vlastní energie a nadšení se u nich neztratí. Když budete hovořit o tom, co máte na srdci, budete zřejmě mluvit od srdce.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tohle je prostě velmi rychlý den, který si opravdu užijete. Můžete urazit dlouhou cestu, pokud nezapomenete ostatní zcela buldočím způsobem nutit dělat to, co po nich chcete. Váš partner sice nebude mít radost z příliš mnoha vašich příkazů, ale bude ochoten se některými vašimi vzácnými nápady zabývat, pokud budete mít čas je vysvětlit  hezky, s doprovodným úsměvem.

Práce

Peněžní záležitosti jsou na pořadu dne. Věnujte těmto otázkám dostatek času. S čísly, tabulkami a bankovními výpisy budete pracovat velmi efektivně. Pozornost, kterou věnujete otázkám souvisejícím s rozpočtem, se vám vyplatí.

Peníze

Tento týden přináší úžasnou kombinaci energií, protože zvažujete, jaký bude váš další krok ve světě podnikání a financí. Aspekty jsou obzvláště láskyplné a harmonické, takže se může stát, že se k vám ostatní budou obracet s žádostí o radu nebo partnerství toho či onoho druhu. Vesmír poskytuje podněty k akci, takže podle toho plánujte a pusťte se do toho! Vaše kariéra by nyní mohla potřebovat trochu péče.

Zdraví

Převládající energie, která v těchto dnech prochází planetami, vám dodává jemnou radost na duchu. Tento krásný pocit můžete umocnit účastí na společenských a kulturních akcích (v případě potřeby virtuálních) s přáteli nebo blízkými. Abyste v těchto situacích vypadali a cítili se co nejlépe, zkuste se soustředit na své držení těla. Způsob, jakým stojíte, může mít velký vliv na to, jak se cítíte vy i ostatní kolem vás. Držení těla ovlivňuje způsob, jakým dýcháte, a to je klíčové.

Přečtěte si také