Denní horoskop LVA na 30. 1. 2023

Lev 30. 1. 2023

Mohou se objevit neobvyklé okolnosti, které změní směr vaší tvůrčí orientace, Lvi. Mohlo by se to nějakým způsobem týkat moderních technologií a je velmi pravděpodobné, že se to bude týkat shromažďování, sdílení a využívání informací. Mohli byste se ocitnout v situaci, kdy budete zvažovat některé neobvyklé možnosti, které by se mohly týkat změny zaměstnání, bydliště nebo jiných faktorů důležitých pro váš životní styl. Než se do toho vrhnete, dobře si to rozmyslete. Dnes večer strávíte nějaký čas s někým výjimečným ve svém životě.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vynikáte ve své oblíbené činnosti, kterou je setkávání a spolupráce s ostatními. Dnes máte skvělou příležitost navázat nová přátelství a také se znovu seznámit s těmi z minulosti. Lidé velmi snadno reagují na váš přirozený šarm a půvab. Pokud hledáte partnera na rande, určitě nebudete mít problém ho najít.

Práce

Kreativní a inovativní přístup je přesně to, co je potřeba k nápravě dnešních potíží na pracovišti. Nemá smysl spoléhat na stará řešení stejných problémů. Nyní je čas zavést něco nového.

Peníze

Tento týden jste společenský motýl. Tolik času strávíte komunikací s novými přáteli, kolegy, mentory a klienty, že možná zjistíte, že jste překročili svůj rozpočet na výdaje. Nechte to být, jen pro tentokrát. Ačkoli nadměrné utrácení není dobrý zvyk, který by se měl pěstovat, jste dost chytří na to, abyste věděli, kdy říct dost. Navíc nakonec budete spolupracovat s tolika lidmi, že je to dobrá investice do vaší finanční budoucnosti.

Zdraví

Díky současné nebeské energii se naučíte lekci kompromisu. Nejde jen o to, abyste dostali to, co chcete – jde i o to, abyste dostali to, co potřebujete (abychom parafrázovali britskou rockovou hvězdu). Pokud nechcete, nemusíte se učit tvrdou cestou. Cesta k osvícení začíná tělem, a pokud se věnujete zdraví svého těla, naučíte se, co skutečně potřebujete i po duchovní stránce.

Přečtěte si také