Denní horoskop LVA na 30. 3. 2023

Lev 30. 3. 2023

Peníze, které jste možná chtěli použít na zlepšení svých životních nebo pracovních podmínek, by vám dnes mohly nečekaně přijít do cesty, Lvi. V hlavě by se vám mohly rychle objevit nápady, jak je co nejefektivněji a nejuspokojivěji využít. Pravděpodobně si je budete chtít všechny zapsat, pečlivě zvážit své možnosti a pak si vybrat ty, které nejlépe vyhovují vašim potřebám. Jděte do toho.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Může se zdát, že vás vášeň při současné astrální konfiguraci obklopuje ze všech stran. Málokdy pocítíte takovou hloubku citů, a to jste ze začátku dost zamilovaný člověk. Na mysl se vám krade slovo posedlost, protože jste se zaměřili na někoho výjimečného. Využijte této příležitosti a dejte mu najevo, co k němu cítíte, ale neodrazujte ho.

Práce

Vaše divoké dramatické eskapády, které se točí kolem práce, jsou možná dobré pro získání Oscara, ale nejsou tak dobré pro získání respektu lidí, se kterými pracujete, zejména dnes. Ostatní toho možná moc nenamluví, ale ve skrytu duše vás odsuzují.

Peníze

Nejenže vymýšlíte další skvělý vynález, ale také vymýšlíte, jak ho zkonstruovat a financovat jeho výrobu. Zvažujete také, jak některé ze svých nejlepších finančních nápadů dostat do tisku napsáním článku nebo knihy. Máte něco důležitého, o co se můžete podělit, tak se neprodávejte. To, co předložíte nyní, přinese později vaší rodině příznivou odměnu.

Zdraví

Bohužel pro některé z nás je známo, že konzumace černého čaje a kávy oslabuje náš zrak. Chcete-li v tomto období posílit svůj zrak, užívejte čaj připravený z byliny známé jako oční světlík. Beta karoten se nachází v potravinách, jako je mrkev, meruňky a meloun. Játra přeměňují toto barvivo na vitamin A, který je pro noční vidění velmi užitečný. Pečujte o své oči a vytvořte si přesnější vizi budoucnosti.

Přečtěte si také