Denní horoskop LVA na 30. 4. 2022

Lev 30. 4. 2022

Astrální konfigurace naznačuje, že můžete očekávat nějakou finanční výhru, Lvi! To je skvělé, ale ještě neslavte. Ačkoli se zdá pravděpodobné, že se váš příjem zvýší díky zvýšení platu nebo prémiím, existují znamení, že peníze nepřijdou okamžitě. Žijte dál jako obvykle, i když s uspokojením, že se situace brzy zlepší.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce je tak trochu hříčkou. Zdá se, že lidé mají obecně pochmurnou náladu a mohou mít tendenci zahrabat se do novin a knih. Pokud se chystáte na rande, neočekávejte, že to bude nějak zvlášť veselá záležitost. Může se stát, že vaše konverzace bude tlumenější než obvykle, ale to neznamená, že si nebudete rozumět.

Práce

Vaše vůle je silná a vaše slova se jasně a stručně dostávají k lidem, kteří je potřebují slyšet. To je vítězná kombinace, ať už jste na pracovišti, nebo ne. Zaměřte se na své talenty a netrapte se svými slabinami.

Peníze

Tento týden by pro vás mohl být náročný. Mohli byste mít pocit, že vás někdo nutí dělat něco proti vaší vůli. Vesmír se vás však jednoduše snaží postrčit k vašemu domácímu životu a vnitřním pocitům. Ty by vám mohly odhalit něco důležitého ohledně toho, jak v krátké době vydělat více peněz. Dobrou volbou by mohla být práce z domova.

Zdraví

Planetární energie vám dává konkrétní touhu proměnit své nejinspirativnější myšlenky ve skutečnost. Pokud se považujete za běžce na dlouhé tratě, ale nikdy jste neuběhli ani kilometr, běžte pokud možno do nejbližšího obchodu se sportovním vybavením a jen se podívejte na boty a možná si popovídejte s člověkem, který má na starosti dané oddělení obchodu. Začněte si pomáhat, abyste se cítili pohodlně v oblastech, ve kterých byste chtěli růst. Po malých krůčcích. Dělejte dojem pouze na sebe.

Přečtěte si také