Denní horoskop LVA na 30. 6. 2022

Lev 30. 6. 2022

Vaše zvýšená citlivost by vás dnes mohla dostat do problémů, Lve. Čím více se budete snažit na něco najít konkrétní odpověď, tím více se můžete setkat s odporem. Neočekávejte od nikoho přímou odpověď, jinak budete zklamáni. Lidé mohou být přelétaví nebo zapomnětliví. Snažte se dnes nic nebrat příliš vážně.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nebeská energie vám dodá potřebnou důvěru a sebedůvěru, abyste si promluvili s někým, kdo se vám dosud zdál být mimo vaši ligu. Bylo to z vašeho pohledu, protože jste dotyčného stavěli na piedestal. Dnes byste mohli zjistit, že si o vás myslí totéž a jsou rádi, že jste se konečně ozvali.

Práce

Snažte se dnes neodbíhat na vedlejší kolej. Možná za vámi přijdou další lidé se svými geniálními nápady, které budete chtít zvážit. S největší pravděpodobností na to nemáte čas. Musíte se soustředit na jiné věci. Určitě si stanovte priority, abyste nezůstali pozadu.

Peníze

Zažíváte neuvěřitelně společenské období. Vašim snahám o vydělávání peněz nejlépe poslouží, když budete chodit na networkingové akce a představíte se co největšímu počtu lidí. Hledejte vodítka, jak reagovat. Vaše kariéra si říká o novou energii, a právě zde se objeví vaši noví přátelé.

Zdraví

Máte někdy studené ruce a nohy? Je to příznak slabého krevního oběhu, který může být podpořen aktivitami, jako je rychlá chůze, běh a plavání. Podívejte se na svůj cvičební plán a věnujte pozornost tomu, co skutečně rozproudí vaši krev. Pokud si můžete dovolit masáž jednou za několik týdnů, je vhodné v tomto ročním období zařadit ji pokud možno do měsíční praxe. Když všechno ostatní selže, postavte se na hlavu! Tato zvláštní aktivita prospěje nejen vašemu krevnímu oběhu, ale také imunitnímu systému.

Přečtěte si také