Denní horoskop LVA na 30. 7. 2022

Lev 30. 7. 2022

Máte skryté talenty, které se vám dnes mohou odhalit, Lvi. Možná vás spolupráce s někým novým přiměje dělat věci, o kterých jste si nikdy nemysleli, že byste je mohli dělat. Možná objevíte talent pro psaní, grafický design nebo hospodaření s penězi. Nemůžete si pomoci, ale tento objev vás potěší, protože vám otevře svět nových možností. Nemusíte hned jednat. Vychutnejte si svůj nevyužitý potenciál.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se vám otevírá obloha, protože zjistíte, že k vám někdo někde chová velmi pozitivní city. Zdá se, že budete zaskočeni extravagancí jejich náruživosti. Možná vám slibují Zemi a Měsíc – ale dokud je nedostanete, do ničeho se nehrňte. Možná z toho všeho budete cítit trochu závrať, tak počkejte, až uvidíte, jak to všechno dopadne.

Práce

Třenice mezi vámi a lidmi ve vašem okolí jsou samozřejmostí. Zmírněte toto napětí tím, že dáte průchod své citlivé a soucitné stránce. Pokud máte navíc pocit, že vám někdo nějakým způsobem ubližuje, ozvěte se. Ostatní se přidají na vaši stranu.

Peníze

Vesmír vás učí, jak přijmout větší odpovědnost za to, jak se promítáte do světa. Někdo dokázal rychleji postoupit na žebříčku díky lepšímu šatníku nebo způsobu mluvení, ale to můžete dokázat i vy. Cvičte sebedůvěru před zrcadlem, dokud se vám to nepodaří. Každý malý kousek pomáhá.

Zdraví

Jsou chvíle, kdy vy, kteří jste obvykle emocionální a niterní, můžete být společenští a okouzlující, a díky dnešnímu planetárnímu uspořádání máte příležitost zazářit! Možná zažijete den nebo dva, kdy budete mít pocit, že se chcete bavit a sdílet svou náladu s těmi, které máte rádi. Proč nešířit dobrou náladu bohatou hostinou z ekologických produktů, které se pěstují v místě? Připravte jídlo se záměrem šířit tento pocit pohody v celém svém blízkém okolí.

Přečtěte si také