Denní horoskop LVA na 31. 1. 2023

Lev 31. 1. 2023

Možná máte chuť vrátit se do doby, kdy jste byli na střední škole, Lvi, a kdy jste právě procházeli pubertou a připojovali se k ostatním dětem v živých diskuzích o tom, kdo koho má rád a kdo s kým chodí. Následujte svůj rozmar telefonáty blízkým přátelům, kteří by se rádi podělili o vaši dětskou povahu. Oblečte si dnes něco červeného, aby to sloužilo jako připomínka záře vašeho milujícího srdce.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den je skvělou příležitostí pozvat na improvizované setkání ty, kteří jsou opravdu jiní v každém slova smyslu. Pokud máte opravdu chuť na změnu, pak by to mohla být odpověď na vaše modlitby. Jeden nebo dva z těchto lidí vám mohou převrátit život naruby a mohou u vás zůstat déle, než jste čekali.

Práce

Máte důležité pracovní tajemství, které se zdráháte prozradit. Tato informace je zásadní pro zdraví a společný úspěch vašeho pracoviště, ale obáváte se reakce, kterou by tato informace mohla vyvolat. Vypusťte kočku z pytle ven.

Peníze

Máte snovou, nápaditou povahu, která je v tomto období pro ostatní velmi přitažlivá. Dávejte si však pozor, abyste nepůsobili jako vzdušní povaleči nebo příliš intelektuální lidé. Vaše poselství může některým lidem přerůst přes hlavu a vy je potřebujete mít na své straně, a to jak v osobní, tak ve finanční oblasti. Podpůrný aspekt zároveň ukazuje, že jste od přírody učitel. Zvažte, jak byste se mohli o své znalosti podělit s ostatními a získat tak nějaké peníze navíc, stejně jako status odborníka, který vám vyučování propůjčuje.

Zdraví

Můžete dávat druhým, aniž byste obětovali vlastní zdraví. A pokud berete své zdraví vážně, víte, že každé rozhodnutí, které během dne učiníme, souvisí s naším zdravím. Pokud se tedy vaši přátelé chtějí sejít na kávu a popovídat si, jděte do toho, ale pokud se snažíte minimalizovat příjem kofeinu (což je v dnešní době dobrý nápad), objednejte si bylinkový čaj. Pokud je večer těstovinový, dejte si dvě porce salátu.

Přečtěte si také