Denní horoskop LVA na 31. 5. 2022

Lev 31. 5. 2022

Připravte se na poněkud stresující den, Lvi. Váš rodinný život mohou poznamenat nějaké neshody. Je do jisté míry pravděpodobné, že budete mít pocit, jako by bylo vaše území narušeno a vaše pole působnosti omezeno. Vy se však nemáte v úmyslu vzdát. Máte právo na svůj vlastní pokoj. Budete za něj bojovat zuby nehty!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vzhledem k současné astrální konfiguraci by dnes mohlo být vše poněkud intenzivnější, ale to by mohlo být spíše pozitivní než negativní. Pokud jste s někým blízkým hledali smysl pro orientaci, cíl, který vám pomůže jít s jistotou do budoucnosti, pak můžete objevit společný cíl, který toho dosáhne a dá vám oběma hluboký smysl.

Práce

Vzniká nádherné spojení s někým jiným. Může to být kolega nebo dokonce milenec. V každém případě vám toto pouto pomáhá dosáhnout nových výšin, pokud jde o vaši kariéru. Důvěřujte tomuto vztahu. Pomůže to vaší zahradě růst.

Peníze

Ve vztazích jste tento týden aktivní. Z ničeho nic se může objevit nový vztah, který bude pro vás oba finančně výhodný. V této době je třeba zaměřit vaši pozornost na budování kariéry. Sestavení pětiletého plánu také nemusí být špatný nápad. Po dokončení tohoto kroku můžete snáze manifestovat peníze, po kterých toužíte.

Zdraví

Možná máte pocit, že dnes nemáte nic, co by vás bavilo, nebo že to, co vás baví, je mimo váš dosah. Dopřejte si výhodu fyzického uspokojení. Pijte hodně vody, abyste se cítili plní, jezte lehce, abyste měli dostatek přirozené energie, a vyhýbejte se nadměrnému množství soli a mastných jídel. Energie a elán se vám v následujících dnech vrátí a budete připraveni vyrazit!

Přečtěte si také