Denní horoskop LVA na 31. 8. 2022

Lev 31. 8. 2022

Vynalézavost a praktičnost nyní vedou k úspěchu. Možná se vám podaří něco, co pro vás hodně znamenalo, Lvi, a měli byste se cítit obzvlášť spokojeni sami se sebou a možná i trochu nadšeni. V domácnosti by se dnes mohlo odehrát mnoho příchodů a odchodů, návštěvy a rodinní příslušníci by se mohli objevit a odejít. Zůstaňte soustředění.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky současné planetární konfiguraci jste vy i váš partner plní jasných nápadů týkajících se všech aspektů života. Naplánujte si na tento den neobvyklý výlet. Je také vhodná doba pro nostalgii a setkání s přítelem z minulosti, i kdyby mělo být virtuální. Oba budete optimisticky naladěni a skvěle si popovídáte.

Práce

Pracovní záležitosti pro vás dnes budou plynout poměrně snadno. To však neznamená, že byste měli zlenivět. Ve skutečnosti je tomu právě naopak. Využijte tento čas. Budete mnohem produktivnější, než jste si kdy mysleli, že je možné.

Peníze

Toto období je pro vás ve znamení nabídek a využívání nových příležitostí, jak si vydělat více peněz. Aspekty ovlivňují peníze a hodnoty, což naznačuje období růstu v tomto sektoru. Jste nyní studnicí nápadů, a tak si je nezapomeňte zapsat, abyste neztratili přehled o budoucím zdroji příjmů. Pokud jste jimi zahlceni, uvádějte je do praxe postupně.

Zdraví

Síly zdravého rozumu zvítězí, když si cvičením usnadníte uvolnění energie. Všechny povrchní emoce, které se objevují, když je člověk překvapený, rozzlobený nebo zmatený, potřebují pravidelný odtok. Najděte místo, kde se ve vašem těle objevuje hladina stresu, a přirozeně ji zvládněte. Pokud máte nízkou toleranci vůči stresu, zvyšte si obsah železa v krvi konzumací čočky.

Přečtěte si také