Denní horoskop LVA na 4. 3. 2023

Lev 4. 3. 2023

V oblasti lásky a romantiky by se vám mělo dařit, Lvi, ale dnes by se vám mohlo stát, že to bude trochu váznout. Zatímco vy chcete mít vše jasné a naplánované, váš partner může toužit po větší volnosti a spontánnosti. Pokud se některá ze stran stane příliš pevně rozhodnutou, může dojít k napětí. Napětí může vzniknout, když se ani jeden z partnerů nebude chtít ujmout vedení.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Postavení planet dnes vybízí k tomu, abyste se pokusili přilákat jinou třídu milostných zájmů. Tuto příležitost můžete mít, pokud se zúčastníte setkání nebo akce, případně kurzu, kde jste se dosud nesetkali se všemi přítomnými. Můžete se dát do řeči s někým, kdo se radikálně liší od vašich dřívějších milenců, ale zároveň vás tato osoba bude nesmírně vzrušovat.

Práce

Dnes není den, kdy byste měli pracovat sami. Pokud tak učiníte, zcela jistě neuspějete. Jakékoli pokusy o sebekázeň skončí nezdarem. Na druhou stranu, když se spojíte s ostatními, vznikne duch kamarádství a práce vám půjde rychle a hladce.

Peníze

Tento týden vás čeká vážná proměna. Budujete si lepší příjem a větší jistotu ve všech aspektech svého života. Zatímco se hlásíte ke svým potřebám a nově se definujete jako osobnost, vesmír vás vybízí, abyste se naučili nový jazyk a přemýšleli o rozšíření toho, co děláte, na zahraniční trhy a dařilo se vám. Ve vaší budoucnosti jsou peníze!

Zdraví

Dnešní nebeská energie přináší změnu. Možná chcete vyzkoušet nové cvičení nebo druh stravování. Tento pocit se vrátil a nyní je čas začít. Celková atmosféra vás obdaří pocitem bezpečí při zkoušení něčeho nového  zejména něčeho, co je dobré pro vaše zdraví.

Přečtěte si také