Denní horoskop LVA na 4. 5. 2022

Lev 4. 5. 2022

Lvi, dnes by vám mohla přijít nečekaná finanční částka. Pravděpodobně nebude velká, ale přesto bude vítaná. Možná vám někdo dlouho dlužil peníze a konečně vám je vrátí. Nebo možná prodáte nějakou věc, kterou jste už dlouho chtěli dát pryč. Ať už je to cokoli, možná budete chtít pozvat přítele na večeři. Jděte do toho a bavte se!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní postavení nebeských těles znamená, že díky síle přesvědčování můžete dnes večer vyrazit na první rande. Musíte nejen použít všechna správná slova při formulování své žádosti, ale také notnou dávku lichotek. Musíte ale také řečí těla sdělit, že byste se rádi sblížili a že vám dotyčný připadá silně neodolatelný.

Práce

Co takhle zavést novou strategii ve svém finančním životě? Můžete si na internetu vyhledat nějaké investice. Možná se rozhodnete uspořádat peníze novým způsobem pomocí svých podílových fondů. To je vhodná doba k tomu, abyste zhodnotili své finanční cíle a vyzkoušeli něco nového.

Peníze

Možná se cítíte dospělejší, pokud jde o způsob, jakým nakládáte s penězi. Rizikové investice vás již nemusí přitahovat. Místo toho byste se mohli poohlédnout po akciích, dluhopisech a dalších nástrojích s konzervativnějším pohledem na věc. Aspekty ukazují, že váš společenský život může náhle a nečekaně explodovat pozvánkami. Snažte se vše vybalancovat s grácií a vyrovnaností.

Zdraví

Dávejte pozor, zda dáváte více druhým lidem, než kolik dáváte sami sobě. Můžete být pod vlivem současného vesmírného klimatu, který by mohl váš přirozený sklon být strážcem svého bratra přivést na nezdravou úroveň. Abyste se ujistili, že zůstanete soustředění, hlídejte si, co jíte, a několik dní přijímejte jen velmi málo sacharidů (pokud vůbec nějaké). Toto vás přiměje soustředit se sami na sebe a také sníží druh cukrové energie, která pohání roztěkanost.

Přečtěte si také