Denní horoskop LVA na 5. 3. 2023

Lev 5. 3. 2023

Všední a možná i nudné úkoly by vám mohly zabrat většinu dopoledne, Lvi, ale budete je muset vyřídit, abyste se mohli pustit do zajímavějších projektů. K jejich rozjetí může být zapotřebí více papírování, ale vy to zvládnete rychle a efektivně. Pokračujte v práci. Jste na správné cestě!

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Musíte věřit své vizi, pokud jde o určitý vztah, zejména s ohledem na dnešní planetární konjunkci. Neexistuje způsob, jak předem zjistit, zda děláte správný krok; to můžete skutečně zjistit až poté, co se s dotyčnou osobou začnete spojovat a komunikovat. Buďte odvážní a skočte do toho, ale buďte připraveni zase vystoupit, pokud vám to nebude vyhovovat. Především si užijte dobrodružství.

Práce

Rozšiřte své poselství široko daleko. Máte co říct, tak to řekněte. Jen se ujistěte, že jste ochotni přijmout následky, které vás kvůli tomu potkají. Reakce lidí nebudou takové, jaké očekáváte. Buďte trpěliví. Dejte jim čas na zpracování.

Peníze

Tento týden vás čeká vážná proměna. Budujete si lepší příjem a větší jistotu ve všech aspektech svého života. Zatímco se hlásíte ke svým potřebám a nově se definujete jako osobnost, vesmír vás vybízí, abyste se naučili nový jazyk a přemýšleli o rozšíření toho, co děláte, na zahraniční trhy a dařilo se vám. Ve vaší budoucnosti jsou peníze!

Zdraví

Zatímco přemýšlíte o budoucnosti, je důležité věnovat se přítomnosti. Zaměřte část své pozornosti na rozvoj správných návyků, které pomohou vaší vizi. Jednou nebo dvakrát týdně konzumujte spirulinu, chlorellu a další modrozelené řasy ve zdravých koktejlech. Tyto a další zdroje beta karotenu zvýší hladinu vitaminu A v krevním oběhu, který potřebujete pro podporu svého pronikavého zraku. Také sporty, jako je tenis, které jsou závislé na koordinaci ruka-oko, jsou vynikající formou cvičení.

Přečtěte si také