Denní horoskop LVA na 5. 4. 2022

Lev 5. 4. 2022

Na společenském setkání byste mohli poznat nové přátele, Lvi, kteří by se mohli stát cennými obchodními kontakty. Možná se dozvíte o nových a odlišných investičních příležitostech, které odrážejí měnící se dobu, a ty by mohly zaujmout vaši představivost. Vaše porozumění druhým lidem je hluboké, takže vztahy by měly být vstřícné. Jste ve správném rozpoložení, abyste bez váhání učinili potřebná rozhodnutí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

I když se vám srdce rozbuší pokaždé, když se přiblížíte k někomu, kdo je k nakousnutí, dnes je lepší postupovat opatrně, pokud jde o tento vztah. Dnešní postavení planet vybízí k pozitivní a harmonické komunikaci, ale spíše s jemným dotykem než s vášnivým pohlazením. Zajděte si na jídlo nebo navštivte nejnovější sbírku moderního umění, ale nesnažte se vynutit si hlubší závazek.

Práce

To, že jste možná na vyšší pozici než někdo, kdo právě nastoupil na vaše pracoviště, neznamená, že byste měli jeho nápady jakkoli přehlížet. S největší pravděpodobností se můžete od právě příchozí nové krve hodně naučit.

Peníze

Vdechujete nový život něčemu, o co jste už dávno ztratili zájem, a tak se velká část vaší energie ubírá tímto směrem. Ve skutečnosti se můžete těšit na šťastnou náhodu, díky níž se to tentokrát podaří doopravdy. Dbejte na to, aby váš peněžní tok zůstal stabilní, a pečlivě jej rozdělujte. Možná vidíte svůj finanční obraz přes růžové brýle.

Zdraví

Obecně potřebujete hodně osobního času, abyste si utřídili své složité pocity ze světa. Zkuste se věnovat sportům, které vám pomohou co nejlépe využít osobní čas. Běh na dlouhé vzdálenosti, plavání, pěší turistika a jízda na horském kole vyžadují značné časové nasazení, které pak můžete dobře využít ve své hlavě. Zdravé návyky, které uspokojují vaše potřeby, jsou k nezaplacení.

Přečtěte si také