Denní horoskop LVA na 5. 6. 2022

Lev 5. 6. 2022

Dnes by vás mohly potkat dobré, ale překvapivé zprávy, Lvi. Možná vám zavolá nebo se zastaví někdo z rodiny či přátel a oznámí vám překvapivou zprávu, která se vás přímo týká. Večer si společně vyjděte ven a oslavujte. Nezapomeňte do svých oslavných plánů zahrnout i někoho výjimečného.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud něco neuděláte zcela jasně, mohly by se prvky vašeho milostného života stát velmi nepřehlednými. Energie dnešní astrální konfigurace působí stejně jako velmi mlhavý den a slova nebo určité výroky, které vy nebo váš milý pronesete, by mohly být chápány několika různými způsoby. Pokud se tedy snažíte sdělit důležitou věc, je moudré zachovat si zdravý rozum.

Práce

Svým chaotickým přístupem k práci si dnes u šéfa moc bodů nezískáte - ani u svých kolegů/klientů. Je to pro vás důležitá chvíle, abyste ostatním ukázali, že jste praktičtí i přes své nevyzpytatelné sklony.

Peníze

Ve vztazích jste tento týden aktivní. Z ničeho nic se může objevit nový vztah, který bude pro vás oba finančně výhodný. V této době je třeba zaměřit vaši pozornost na budování kariéry. Sestavení pětiletého plánu také nemusí být špatný nápad. Po dokončení tohoto kroku můžete snáze manifestovat peníze, po kterých toužíte.

Zdraví

Jste velmi citliví k osudu Země, která je na mnoha místech ničena. Podpořte svůj vnitřní klid uklidňující meditací (meditací může být i dlouhá procházka) nebo jemným cvičením. Pokud se cítíte náchylní k nemocem, používejte preventivně bylinné prostředky, jako je zlatobýl, echinacea a astragalus, které snadno najdete v místním obchodě se zdravou výživou. Pro zklidnění epifýzy, nejlépe naladěného psychického orgánu našeho těla, se doporučuje plod papáji.

Přečtěte si také