Denní horoskop LVA na 5. 7. 2022

Lev 5. 7. 2022

Máte obrovskou schopnost porozumět vnitřnímu fungování každé situace, Lve. Možná budete muset někoho podrobit kontrole reality, abyste se ujistili, že je na stejné vlně jako vy. Využijte svou kritiku konstruktivně, abyste se lidem neodcizili. Pomozte vyplnit bílá místa v situaci, které všechny strany plně nerozumí, a posuňte projekt na další úroveň.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nedovolte, aby vám dodržování rutiny bránilo v tom, abyste se pro jednou rozhodli udělat něco spontánního. Zdá se, že současná planetární energie chce zasahovat do vašich každodenních zvyků, ale jen proto, aby vám vesmír mohl nabídnout dar lásky. Pokud dostanete intuici někam vyrazit nebo udělat něco jiného, proboha, jděte do toho!

Práce

Dobrovolně se dnes ujměte nějakého úkolu navíc. Když někdo prohlásí, že je třeba udělat nějakou práci navíc, nebojte se po ní skočit. Uděláte-li to, získáte si přízeň nadřízených a v budoucnu se vám naskytnou velké příležitosti.

Peníze

Tento týden je ovlivněno vaše kariérní odvětví. Vesmír vás tlačí k tomu, abyste učinili některá rozhodnutí, která už nějakou dobu odkládáte. Pokud jste chtěli změnit povolání nebo si udělat nějaký další průzkum, je na čase se do toho pustit. Tento aspekt vás dokáže nakopnout, abyste udělali správnou věc.

Zdraví

Jste poměrně citliví na barvy, světlo a zvuk. Působí na vás domácí prostředí tak, jak by mělo? Kromě toho, co je v lednici a ve skříních (což je nesmírně důležité), máte na stěnách barvu, kterou si přejete? Máte rostliny, které jsou schopny růst v dobře osvětleném prostoru? Máte takovou hudbu, kterou si rádi pouštíte v soukromí svého domova? Na těchto věcech záleží stejně jako na čemkoli jiném!

Přečtěte si také