Denní horoskop LVA na 6. 3. 2023

Lev 6. 3. 2023

Duchovní vhledy, které jste v uplynulých dnech obdrželi, by mohly vaše myšlenky obrátit ke službě druhým. Možná máte talent pro vyučování a rozhodnete se podělit se o to, co jste se naučili tímto způsobem, Lve. Měli byste se cítit obzvlášť zdravě a energicky, takže můžete být v pokušení vrhnout se vpřed. Pečlivě si to naplánujte. I k těm nejobdivuhodnějším podnikům je třeba přistupovat s praktickým nadhledem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste chtěli posílit pouto mezi sebou a svou milovanou osobou, současné planetární uspořádání naznačuje, že je k tomu vhodná doba. Ať už si přejete učinit formální oznámení, nebo máte vlastní soukromou a intimní oslavu, prostě si udělejte čas a naplánujte způsob, jak si tuto událost připomenout, i kdyby to mělo být jen šampaňským a báječným jídlem.

Práce

Tak moc se snažíte prosadit svůj názor, že odmítáte naslouchat jiným názorům. Jste blíže řešení, než si myslíte. Klíčem je najít podobnosti, nikoli rozdíly ve vašich pohledech.

Peníze

Tento týden vás čeká vážná proměna. Budujete si lepší příjem a větší jistotu ve všech aspektech svého života. Zatímco se hlásíte ke svým potřebám a nově se definujete jako osobnost, vesmír vás vybízí, abyste se naučili nový jazyk a přemýšleli o rozšíření toho, co děláte, na zahraniční trhy a dařilo se vám. Ve vaší budoucnosti jsou peníze!

Zdraví

Není snadné porušit tradice, ale vy jste známí tím, že se vydáváte na méně frekventovanou cestu. Někdy je však pro vás méně prošlapaná cesta tou tradiční. Dejte si dnes pauzu a dodržujte velmi jednoduchý plán. Jezte jen nejčerstvější potraviny, které máte k dispozici, cvičte, ale věnujte zvláštní péči svým kloubům (jóga nebo plavání a následně sauna) a choďte brzy spát. Vaše příští vybočení z normálu bude posíleno tímto oddechem.

Přečtěte si také