Denní horoskop LVA na 6. 4. 2022

Lev 6. 4. 2022

Lvi, ráno můžete být trochu frustrovaní kvůli nedostatku odhodlání ze strany druhých. Může pro vás být těžké najít odpověď, když se zdá, že všechno visí ve vzduchu. Dobrou zprávou je, že dnes večer a v noci by věci měly běžet mnohem hladčeji. Všimněte si, že se vám nyní výrazně zvýší emocionální sebedůvěra. Po setmění je rozhodně váš čas zazářit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky dnešní astrální konfiguraci vás mohou partneři chtít donutit k podřízenosti, protože jsou unaveni vaším dominantním přístupem. Může se však stát, že budete natolik překvapeni, že se skutečně podvolíte a necháte je vládnout nebo na jeden den rozhodovat. Ve skrytu duše doufáte, že vám to pořádně zavaří a do zítřka vás znovu dosadí. Ale ve skutečnosti bych si tím nebyl tak jistý!

Práce

Vstupujete do období, kdy se musíte méně soustředit na kariéru a více na rodinu. Vaše práce si vybírá daň na vašem osobním životě. Nedovolte, aby vás práce ovládala natolik, že ztratíte kontakt se svými blízkými.

Peníze

Vdechujete nový život něčemu, o co jste už dávno ztratili zájem, a tak se velká část vaší energie ubírá tímto směrem. Ve skutečnosti se můžete těšit na šťastnou náhodu, díky níž se to tentokrát podaří doopravdy. Dbejte na to, aby váš peněžní tok zůstal stabilní, a pečlivě jej rozdělujte. Možná vidíte svůj finanční obraz přes růžové brýle.

Zdraví

Toto roční období máte rádi, protože je plné hodnocení a plánování. Co můžete udělat pro své zdraví, co vám v uplynulých měsících chybělo? Pokud dáváte přednost balené vodě, máte službu dodávání vody? Je to levnější než kupovat lahve. Pokud dáváte přednost bioproduktům, zvažte možnost zaregistrovat se do měsíčního klubu, který vám doručí místní bioprodukty až ke dveřím za mnohem méně peněz, než kolik byste zaplatili na trhu. Naplánujte si zdravý rok!

Přečtěte si také